Ribarska noć u Ližnjanu

Jedra, brodet i klapa Rišpet

0

Uvala Kuje ukrašena jedrima "Ližnjanke", zamamni miris natjecateljskih brodeta, izložba o morskome svijetu, adrenalinska jurnjava na "balinjerama", edukativno-ekološki projekt namijenjen djeci „Rokotok“, te odličan provod uz klapu Rišpet i druge glazbenike, samo su dio velike fešte koju su vam za sutra spremili Ližnjanci.

Sav će ovaj raznovrsni dnevni i večernji program biti potpuno besplatan, a nakon regate „Ližnjanka“, popularne balinjerade, trke na prstenac, brodet kupa i edukativne radionice "Morski svijet izbliza", na red će doći ono što se željno iščekuje cijele godine, a to su noćni sati prepuni odlične zabave, tik uz more, po kojoj je ližnjanska Ribarska noć nadaleko poznata.

Nastupit će klapa Rišpet koja će brojnim hitovima raspjevati publiku, a potom slijede Funbox Band, Škico Acoustic Band i DJ s kojima je vrhunski provod do jutra zagarantiran.

Popularnu Ribarsku noć u Ližnjanu i Brodet kup organizira TZ Općine Ližnjan, uz svesrdnu pomoć Općine Ližnjan. Partneri su: JK Delfin, Adria Events, SRU Marlera i Ližnjanske maškare.

Više informacija pronađite na stranici: www.liznjaninfo.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa