U TINJANU 12. I 13. SRPNJA

Foto Sve je spremno za Ljetni festival istarskog pršuta

02.07.2024 - 13:56
S prošlogodišnjeg Ljetnog festivala istarskog pršuta
S prošlogodišnjeg Ljetnog festivala istarskog pršuta

U Općini Tinjan ovih se dana užurbano završavaju brojne aktivnosti u pripremi Ljetnog festivala istarskog pršuta koji će biti održan 12. i 13. srpnja. Festival istarskog pršuta jedan je od najuzbudljivijih i svakako najukusnijih događaja u srcu Istre – u Općini istarskog pršuta, pa svima onima koji vole dobru hranu i zabavu svakako predlažemo da u svoje kalendare zabilježe 12. i 13. srpnja i svrate poslije 18 sati u Tinjan.

Program Ljetnog festivala istarskog pršuta sigurno će zadovoljiti i one najzahtjevnije posjetitelje, a njih proteklih godina stvarno nije nedostajalo. Brojni posjetitelji dolaze u Tinjan uživati u pršutu, zabavi, ali i u druženju, predivnim vedutama… Ovogodišnji zabavni program dodatno će začiniti 12. srpnja Alfa Time Band i 2BMB band, a 13. srpnja grupa Vigor i Etaloni band.

 

Na ovogodišnjem Ljetnom festivalu istarskog pršuta predstavit će se od istarskih proizvođača ove gastronomske delicije pršutane Antolović, Buršić, Dujmović, Milohanić i Tomaso, te OPG Franjul. U goste stiže i poznati proizvođač dalmatinskog pršuta Perajica. Iz daleke Španjolske doputovat će PEGAEXPORT SL, a iz Slovenije MIJ d.o.o. Svojim suhomesnatim prozvodima posjetitelje festivala sigurno će pokušati zaintrigirati i OPG Kraljik iz Belišća.

Obrt Peršić sa Stancije Šantamarija ponudit će svoj sir, a vinar Mario Banko potrudit će se da svi uživaju u kvalitetnim vinima. Ugostiteljstvo LA.LU d.o.o. brine za koktele i kompletnu ponudu pića na manifestacji. Već tradicionalno svi posjetitelji Tinjana moći će guštati u još cijelom nizu slatkih i slanih proizvoda, poljoprivrednih proizvoda lokalnih OPG-ova, rukotvorina…

Djeca će se moći družiti i uživati u zabavnom parku.

Više na www. tinjan.hr

Tweet

Posljednje novosti