Otvorene prijave

Počeli upisi u Dom za starije Pazin, najniža cijena 715 eura

26.06.2024 - 19:30
Dom za starije osobe Pazin
Dom za starije osobe Pazin

Otvorene su prijave za smještaj korisnika u svrhu punjenja kapaciteta Doma za starije osobe Pazin. Prijave se zaprimaju do 26. srpnja 2024. godine. Prijaviti se mogu osobe starije životne dobi odnosno osobe starije od 65 godina koje žele biti smještene odmah u Dom (aktivni status navodi se u Zahtjevu).

Prijave se u navedenom razdoblju mogu dostaviti osobno – predajom socijalnoj radnici Doma (zatvorena omotnica s naznakom „Prijava za smještaj“) ili putem elektroničke pošteinfo@dompazin.hr

Zahtjev i svi popratni obrasci koje je potrebno dostaviti u prijavi za smještaj u Dom dostupni su na web stranici Doma, te se mogu i osobno preuzeti u uredu socijalne radnice Doma.

 

Popis potrebne dokumentacije možete pogledati OVDJE

Sve dodatne informacije u vezi prijave i smještaja mogu se dobiti na broj telefona 052/771-690 ili putem e-maila info@dompazin.hr

Zahtjevi zaprimljeni nakon 26. srpnja 2024. obrađivat će se sukladno Pravilniku o prijemu i otpustu korisnika.

Odlukom o cijenama usluga smještaja za korisnike prvog stupnja usluge (stambeni dio) cijena smještaja iznosi od 1.300,00 eura (dvokrevetna soba) do 1.690,00 eura (jednokrevetna soba). Za korisnike IV. stupnja usluge (najveći stupanj njege) cijena smještaja u dvokrevetnoj sobi iznosi 1.900,00 eura, a u jednokrevetnoj 1.950,00 eura.

Grad Pazin namjerava sufinancirati 30% troškova korisnicima Doma s područja Grada Pazina, tako da će pojedini korisnik s područja Grada Pazina, ovisno o stupnju njege i ukupnoj cijeni, biti sufinanciran između 390,00 i 585,00 eura, neovisno o visini mirovine. Odluka o sufinanciranju troškova usluge smještaja korisnika u Domu za starije osobe Pazina bit će na sjednici Gradskog vijeća 1.srpnja 2024. godine te bi početkom srpnja trebala stupiti na snagu.

Lista čekanja bit će objavljena na mrežnim stranicama Doma u roku od 30 dana od dana zatvaranja poziva za smještaj korisnika u Dom, objavljeno je na službenoj stranici Grada Pazina.

Tweet

Posljednje novosti