Devet medalja veterana Plivačkog kluba Pula na prvenstvu Hrvatske

0
Veterani Plivačkog kluba Pula
Veterani Plivačkog kluba Pula

U subotu 31.kolovoza na bazenima Kantrida, u dvodijelnom programu, održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u plivanju za veterane. Mogućnost nastupa su imali svi plivači stariji od 25 godina i da nisu natjecateljski aktivni.

Natjecanje se održalo u 50 metarskom bazenu ,a plivale su se discipline 50 metara slobodnim, leptir, leđnim i prsnim stilom, kao i 400 slobodno, 100 slobodno i štafete 4x50 slobodno i 4x50 mješovito.

U konkurenciji 10 klubova,nastupili su i veterani Plivačkog kluba Pula i osvojili devet medalja. Za pulski klub nastupili su Danijela Orlić, Tanja Šumanovac Ramljak, Damir Fabijanić, Gianfranco Zuccon, Silvio Blašković i Oliver Orlić. Danijela Orlić osvojila je dvije zlatne medalje u kategoriji 45-49 godina u disciplinama 50 leđno i 50 prsno. Damir Fabijanić u istoj dobnoj kategoriji osvojio je dva srebra u disciplinama 50 prsno i 50 leptir te broncu na 400 slobodno.

U istoj dobnoj kategoriji Gianfranco Zuccon bio je dvaput brončani na 50 leđno i 50 prsno. Silvio Blašković u dobnoj kategoriji 40-44 godina bio je srebrni na 100 slobodno. Muška štafeta na 4x50 slobodno u kategoriji 180-219 godina bila je treća. Sljedeće godine prvenstvo veterana u plivanju održati će se prema najavama u Splitu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa