ušli u drugu nogometnu ligu

Miletić primio uspješnu ekipu NK Uljanika

0

Istarski župan Boris Miletić primio je danas ekipu Nogometnog kluba Uljanik iz Pule koja je nedavno izborila ulazak u viši rang natjecanja, odnosno u jedinstvenu Drugu nogometnu ligu. Miletić je čestitao treneru, nogometašima i svima u klubu na velikom sportskom rezultatu koji je dokaz kako se trud zaista isplati.

„Znam da ste dali svoj veliki obol i doprinos ovome rezultatu, i vjerujem kako je vaš uspjeh jedna dodatna motivacija mlađim generacijama da se bave sportom. Istarska županija značajna proračunska sredstva usmjerava upravo u sport i tu bih izdvojio Fond za sport, čiju sam uspostavu inicirao prije dvije godine, a putem kojeg financiramo u stopostotnom iznosu školovanje naših trenera i trenerica. Od prvog dana Fond je polučio veliki interes i uspjeh i zato smo ove godine dodatno povećali sredstva za tu namjenu“, kazao je Miletić.

 

Pročelnik Upravnog odjela župana Ivan Glušac kazao je da su rezultati vidljivi otkako je Klub preuzeo predsjednik Toni Draguzet sredinom 2019. godine, kao i da je obavljeno puno posla u različitim segmentima.

„Zaista iskrene čestitke svima u klubu, od trenera i igrača do predsjednika. Mislim da ste na pravom putu i ono što bih vam posebno zaželio je da sada kada ste dosegnuli viši rang natjecanja tu i ostanete“, poručio je Glušac.

„Vjerujem da je pred nama budućnost i kako ćemo i u ovoj ligi ostvariti dobar rezultat te pokazati da možemo s našim dečkima uz puno truda i rada ostvariti nove uspjehe“, poručio je predsjednik Kuba Toni Draguzet.

Tajnik NK Uljanik Dragan Stokić i trener Saša Kolić pridružili su se zahvalama Istarskoj županiji koja je značajno pomogla Klubu u ključnim trenucima i izrazili želju da se dobra međusobna suradnja nastavi i u budućnosti. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa