zaslužen odmor

Nagradni izlet učenika osnovne škole Vladimira Gortana iz Žminja

0

Učenici Osnovne škole Vladimira Gortana iz Žminje i ove su godine na brojnim natjecanjima, susretima i smotrama ostvarili izvrsne rezultate. Za izvrsnost u postignićima (ostvaren rezultat – prvo, drugo i treće mjesto na županijskim natjecanjima te državnim natjecanjima) svake godine Načelnik Općine Žminj priredi prijem i dodijeli učenicima priznanje. Ove smo godine bili jako dobri u sportskim postignućima na županijskim natjecanjima u atletici i krosu za učenike nižih razreda te krosu i nogometu za učenike u kategoriji petih i šestih razreda. Izdvajamo i osobito dobru ostvarenost na natjecanjima za darovite u području matematike i informatike: Klokan, Dabar i Matematička liga. Isto tako bilježimo odlične rezultate u poznavanju Talijanskog jezika gdje je naša učenica osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju. Lijepi su i rezultati u području Geografije, Lidrana, Sabora čakavskog pjesništva, Hrvatskog jezika, Povijesti, Matematike, Tehničke kulture, kviza Krasna zemljo.

Za osvojeno prvo mjesto na Državnom natjecanju iz Talijanskog jezika i četvrto mjesto na Državnom natjecanju iz Krosa za učenike petih i šestih razreda Načelnik Općine Žminj upriličit će poseban prijem i uručiti nagrade (o terminu ćemo vas obavijestitti).

Posljednje tri godine za izvrsne učenike u suradnji s Općinom Žminj (financiranje) škola organizira nagradni izlet. Ove smo godine odabrali odlazak na Košljun, Krk i Jurandvor za ukupno osamdeset i dva učenika.

Ovom prilikom zahvaljujemo Načelniku Općine Žminj Željku Plavčiću na podršci i valorizaciji izvrsnosti u zajednici, zaključuje Miranda Damijanić Roce, ravnateljica OŠ Vladimira Gortana iz Žminja. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa