U Puli održan Međunarodni turnir Vaterpolo nade: Pobjedila ekipa Pula1

02.09.2013 - 11:38
Poredak na kraju turnira rezultirao je brojem ukupno osvojenih bodova
Poredak na kraju turnira rezultirao je brojem ukupno osvojenih bodova

U subotu, 31. kolovoza 2013. godine, na obnovljenom pulskom plivalištu „Mornar“ održan je  međunarodni turnir u vaterpolu „Vaterpolo nade“ u organizaciji Vaterpolo kluba iz Pule. Nastupili su mladi vaterpolisti godišta 2000. i mlađi, a svoju snagu i vaterpolsko znanje odmjerili su VK Bonifika iz Kopra i VK Poreč dok su domaćini nastupili čak s dvije ekipe, VK Pula1 i VK Pula2.

Turnir je odigran po principu „svatko sa svakime“, a poredak na kraju turnira rezultirao je brojem ukupno osvojenih bodova. Nakon odigranih utakmica, 1. mjesto osvojila je ekipa VK Pula 1, 2. mjesto VK Bonifika (Kopar), 3. mjesto VK Poreč, a najmlađa ekipa VK Pula 2 zauzela je 4. mjesto. Osvojene nagrade i pehare uručili su im članovi Upravnog odbora VK Pule. 

Osim službenih utakmica, na samome kraju turnira odigrana je i revijalna utakmica Seniorske ekipe VK Pule i ekipe pod nazivom „Jaja i Kuraja“, dobro nam znanih vaterpolo amatera.

Cijeli pulski „vaterpolo festival“ završio je s dobrom zabavom i druženjem do kasnih večernjih sati. Više fotografija možete pogledati u priloženom videu.

Tweet

Posljednje novosti