najiščekivaniji koncert ovog ljeta

Pogledajte kako je publika u Areni dočekala Dua Lipu (video)

09.06.2024 - 21:49

Nestrpljivi fanovi, od kojih su neki još od ranog poslijepodneva čekali pred Arenom kako bi se dočepali mjesta što bliže pozornici, konačno su dočekali početak, za mnoge, najiščekivanijeg koncerta ovog ljeta.

S taktovima hita 'Training Season', jedna od najvećih pop zvjezda današnjice Dua Lipa započela je pulsku etapu europske turneje na kojoj predstavlja nedavno objavljeni album Radical Optimism.

 

Podsjetimo da su karte za ovaj spektakl razgrabljene u roku od nekoliko minuta nakon što su puštene u prodaju, te se zbog ogromne potražnje na crnom tržištu za njih već mjesecima nudilo pravo malo bogatstvo. Sretnici koji su dan koncerta dočekali s vrijednim ulaznim barkodom u rukama ili na zaslonu svog mobitela ispunili su Arenu u očekivanju spektakla koji će pamtiti, i na kojem će ih britanska pjevačica albanskih korjena rasplesati i raspametiti miksom hitom svojih starijih uspješnica poput Don't Start Now, Physical ili Levitating, te pjesmama s novog albuma od kojih uvodna Training Season, ali i Houdini ili Illusion, već mjesecima haraju zabavama i top listama.

Kako je publika u Areni večeras dočekala Dua Lipu pogledajte na našem videu. 

Tweet

Posljednje novosti