Tražiš posao?

Traže se baristi, vozači kamiona, prodajni savjetnik...

0

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. 

Leggiero (Virtuoz usluge d.o.o.) širi svoj tim te zapošljava na poziciji Barista / šanker (m/ž). Znate li da su svi njihovi voditelji i koordinatori krenuli kao konobari? Pružaju mogućnost napredovanja i bonus za lojalnost, a ostale benefite saznajte u sklopu oglasa. Lokacije za rad su: Zagreb, Split, Samobor, Rovinj. Prijavu za posao možete poslati do 5. lipnja.

Mueller trgovina Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni savjetnik (m/ž) u Labinu. Pružaju strukturirano školovanje te mogućnosti poslovnog razvoja, a od kandidata očekuju višegodišnje iskustvo u području trgovine te usmjerenost na uslužnost i zadovoljstvo u kontaktu s kupcima. Oglas je aktivan do 17. svibnja.

JAMNICA plus d.o.o., vodeći proizvođač i distributer mineralnih voda i bezalkoholnih napitaka na tržištu regije, zapošljava na poziciji Vozač kamiona (m/ž) u gradovima Zagreb, Zadar, Žminj i Dugopolje. Prijavi se ako imaš minimalno 6 mjeseci radnog iskustva, a uvjet je i posjedovanje digitalne kartice i KOD-a 95. Njihovi zaposlenici imaju mnogobrojne novčane pogodnosti, od božićnice, uskrsnice, darova za djecu do regresa, a ostale pogodnosti i uvjete pronađite u sklopu oglasa na kojeg možete izvršiti prijavu do 6. lipnja.

Globalna hrana d.o.o. širi svoj McDonald’s tim na poziciji Radnik u restoranu - student (m/ž) u nekoliko gradova: Poreč, Rovinj, Pula, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split. Nude satnice u rasponu 5,80 - 9,00 € ovisno o lokaciji, a neki od brojnih benefita su plaćeni liječnički pregled te fleksibilno radno vrijeme. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja te predznanje nije uvjet. Svoju prijavu im možete poslati do 5. lipnja.

Valamar Riviera d.d. traži talentiranog pojedinca u svom timu koji će unaprijediti njihovu HRIS (Human Resource Information System) platformu - HRIS System Administrator (m/ž) u Poreču. Od kandidata očekuju 2 godine iskustva u radu u HRIS sustavima, sklonost prema tehnologiji i digitalnim sustavima te aktivno korištenje engleskog jezika (razina B2). Nude rad u dinamičnom i poticajnom okruženju kod top poslodavca i lidera u turizmu te mogućnost kontinuirane edukacije, osobni i profesionalni razvoj. Ostale benefite i uvjete pročitajte u sklopu oglasa te se prijavite do 16. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!     

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa