supruga glazbene legende

Olivera Balašević u Puli ovog ljeta sa svojom predstavom

0
Foto: Dragan Gojić/ATA Images
Foto: Dragan Gojić/ATA Images

Olivera Balašević, supruga legendarnog Đorđa Balaševića, će ove ljetne sezone izvesti svoju jedinstvenu predstavu "Prezime ruže" na predivnim ljetnim pozornicama: na Crekvini u Kastvu 20. lipnja te na Kaštelu u Puli 23. lipnja, s početkom u 21 sat na obje lokacije.

U ovom scenskom prikazu kroz oči djevojčice koja je odrastala uz obalu Begeja, publika ulazi u emocionalno putovanje koje nas vodi od djetinjstva ispunjenog ljubavlju  preko studentskih dana u Novom Sadu do ljubavi, poezije i porodice kao ključnih elemenata njenog života. "Prezime ruže" je emotivna priča o najvažnijim vrijednostima života, o vremenu koje očekuje da ga ispunimo uspomenama, o borbama i odlukama koje nisu lake.

 

"Ova predstava nas podsjeća na moć uspomena, čuvanja istih, na važnost ljubavi i porodice u našim životima te nas poziva da se suočimo s neminovnostima života hrabro i snagom. “Prezime ruže” je duboka emotivna saga koja će dirnuti vaša srca, ali ono najbitnije, inspirirat će vas kako da sačuvate dijete u sebi", stoji u najavi predstave.

Asistentica režije je Jelena Balašević, kći Đorđa i Olivere, a dizajner svjetla Branislav Agarski.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti u sustavima MojeKarte i Eventim po cijeni od 20 eura. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa