baby lasagna raste na kladionicama

Arena Zagreb se čuva za Eurosong 2025.?

0
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Mogućnost trijumfa Baby Lasagne na ovogodišnjem Eurosongu nije mala. Prema procjenama kladionica, Umažanin Marko Purišić ima 24 posto šanse za pobjedu, a na drugom mjestu je Švicarska sa 17 posto. 

Najbolje od svega je da su ove dvije zemlje zamijenile mjesta nakon što su održane prve probe u Malmöu, što pokazuje da Lasagna uživo očito djeluje bolje od konkurencije.  

 

Zbog svega ovoga pojavili su se navodi, kako piše Index, da je HRT zamolio Arenu Zagreb da ne rezervira nikakve koncerte ni događanja u travnju iduće godine i u dijelu svibnja, zbog mogućnosti da Baby Lasagna pobijedi i dovede Eurosong 2025. u Zagreb.

"Posrijedi je bio informativni telefonski razgovor, odnosno poziv direktora zagrebačke Arene šefu naše hrvatske delegacije Tomislavu Štenglu, koji mu je rekao da trebamo najprije pričekati ishod Eurosonga, pa ćemo onda vidjeti što i kako dalje", otkrili su za taj portal s HRT-a.

Podsjetimo, Eurosong počinje u utorak, kada će u prvom polufinalu nastupiti i Baby Lasagna. Drugo polufinale je u četvrtak, a finale u subotu 11. svibnja. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa