S pametnim telefonom na Istra Inspirit doživljaje!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Istra Inspirit izvedbeno-scenski i gurmanski događaji postat će još pristupačniji svim zainteresiranima koji posjeduju takozvane ''pametne telefone''. Od sada će biti moguće putem interneta kupiti karte za Inspirit i spremiti vaučer na elektroničkoj pošti i mobitelu te ga jednostavno pokazati na ulazu na predstavu.

Na ovaj način kupcima se olakšava kupnja karata i pokušava približiti Inspirit događaj korisnicima Interneta i suvremenih komunikacijskih uređaja. S M-vaučerom kupnja ulaznica je jednostavna i učinkovita, a gosti neopterećeni.

Više informacija o postupku kupnje saznajte na slijedećem linku:

http://www.istrainspirit.hr/hr/novosti/9/s-pametnim-telefonom-na-istra-inspirit-evente.html

Prvi Inspirit doživljaj koji se može isprobati na ovaj način je ''Rudarska republika'' koja će se održati u  Labinu ove nedjelje, 25.08. u 11 sati.  U Labinu neće biti riječi ni o legendama ni o romantici, već se Inspirit vraća u ne tako daleku 1921. godinu i jedan dan u surovoj svakodnevnici siromašnih rudara s Labinštine. U prašnjavim hodnicima, 150 metara pod zemljom, pod bremenom 20 miljuna tona kamenja, u mrklom mraku nastala je revolucija. Prisutni će saznati sve o ponosu običnih ljudi, pravdi i snazi.

Istra Inspirit je projekt istoimene udruge koji obogaćuje kulturno turističku ponudu poluotoka, oživljavanjem povijesnih događaja na autentičnim lokacijama, kroz uprizorene istarske legende i mitove.

Gosti mogu kupiti karte sa početnom cijenom od 200 kuna te se informirati o brojnim popustima i paketima na stranici http://www.istrainspirit.hr. Posebno ističemo obiteljski popust te besplatan ulaz za mlađu djecu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa