ozlijeđene dvije osobe

Teška prometna nesreća na pulskoj zaobilaznici

0
Ilustracija (foto: PU istarska)
Ilustracija (foto: PU istarska)

Prometna policija je jučer oko 7.15 sati zaprimila dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila na Cesti prekomorskih brigada u Puli.

 

Do nesreće je došlo kada je 53-godišnjak upravljajući osobnim automobilom pulskih registracijskih oznaka desnom prometnom trakom započeo pretjecati autobus pulskih registracijskih oznaka, kojim je neposredno ispred njega upravljao 41-godišnjak, da bi se potom, preko polja za usmjeravanje prometnih tokova, započeo neopreznim prestrojavanjem vraćati u lijevu prometnu traku. Tom prilikom došlo je do kontakta sa autobusom te se osobni automobil uslijed siline udarca odbio i u zanošenju prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je došlo do naleta na osobni automobil pulskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 46-godišnjakinja.

U nesreći je vozačica zadobila teške tjelesne ozlijede i prevezena je u pulsku bolnicu, dok je 53-godišnjak lakše ozlijeđen. Protiv 53-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Promet na kolniku Ceste prekomorskih brigada od raskrižja sa Industrijskom do raskrižja sa Labinskom ulicom bio je u prekidu od 7.45 do 8.34 sati te se odvijao obilaznim ulicama. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa