TBF i Željko Joksimović glavne zvijezde fešte Poreč 24sata

0
Željko Joksimović
Željko Joksimović

U sklopu fešte „Poreč 24sata“ u petak, 23. kolovoza navečer na gradskoj rivi nastupit će Dogma i TBF, nakon čega će glazbu puštati DJ Show. Subota navečer rezervirana je pak za nastup porečke grupe Teddy lion selection band nakon čega će, točno u ponoć uslijediti vatromet, a potom nastup Željka Joksimovića.

Tim povodom u prostorijama porečke gradske uprave 21. kolovoza održana je tiskovna konferencija na kojoj su sudjelovali zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović i direktor Turističke zajednice Poreč Nenad Velenik.

Oni su pozvali sve Porečanke i Porečane kao i goste Poreča da posjete porečku feštu koja će biti organizirana 23. i 24. kolovoza na gradskoj rivi uz bogati program.

Nenad Velenik i Nadia Štifanić Dobrilović
Nenad Velenik i Nadia Štifanić Dobrilović

„Svima želim dobru zabavu te se nadam da će sve proteći u redu“, rekla je zamjenica gradonačelnika, zahvalivši se svima koji sudjeluju u organizaciji ove već tradicionalne fešte.

Direktor TZ-a Poreč kazao je kako je fešta namijenjena gostima i domaćem pučanstvu. Osim jako dobre promocije grada i dodatnog turističkog sadržaja, korist naravno imaju ugostitelji kao i oni koji unajme štandove. Dodatni sadržaj je također i povezivanje manifestacije „Poreč 24 sata“ sa manifestacijom „Umjetnik na odmoru“. Naime, američki umjetnik Ben Peterson će u sklopu fešte napraviti performans ispred Parentina na gradskoj rivi , pozivajući posjetitelje i građane na njegovu feštu, rekao je Velenik.

Na tiskovnoj konferenciji rečeno je da će se glazba nakon koncerata znatno stišati što ranijih godina nije bio slučaj te da će promet biti zatvoren u petak i subotu od 18 sati do 5 ujutro i to od gostionice Istra do hotela Palazzo.

„Ovim putem, molimo građane za strpljenje i razumijevanje radi zatvaranja prometnice, a sve radi sigurnosti posjetitelja“, rečeno je na presici.

Kada je riječ o financiranju manifestacije, TZ Poreč sudjeluje sa 250.000 kuna, Grad Poreč osigurava binu i svu potrebnu infrastrukturu kao i čišćenje javnih površina dok ostale troškove snosi tvrtka Famose bar d.o.o. Poreč. Grad Poreč – Parenzo dao je besplatno koncesiju na javne površine Turističkoj zajednici, a TZ podkoncesiju tvrtki Famose bar d.o.o.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa