šokantni snimak kod tunela učka

Pretjecao na vijugavoj cesti, ulijetao u 'škare', umalo izazvao sudar

0
Tunel Učka (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)
Tunel Učka (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

U tunelu Učka trenutno se vozi uz privremenu regulaciju prometa zbog radova, a ove je nedjelje još uvijek nepoznat vozač valjda toliko bio frustriran stanjem u prometu da se upustio u nevjerojatno opasan slalom kroz sam tunel, a kasnije i po cesti nakon izlaza iz tunela, piše 24sata.

 

Šokirani čitatelji poslali su nam snimke na kojima se vidi kako crveni automobil prvo pokušava pretjecati u samom tunelu, ali od tog nauma ubrzo odustaje jer je primijetio da mu iz suprotnog smjera dolazi drugi automobil pa se vraća u svoju traku.

Nakon tunela kreće u nevjerojatno opasan podvig gdje preko pune linije i između postavljenih sigurnosnih stupića kreće pretjecati kolonu vozila, a nakon što je pretekao jedan automobil, vraća se u svoj trak i to neposredno prije oštrog zavoja.

Uskoro je opet ponovio istu radnju, a ovaj put je pretekao više automobila, kada se iza oštrog zavoja pojavio crni automobil iz suprotnog smjera, s kojim se jedva mimoišao.

Čitatelji koji su nam poslali snimke ove opasne vožnje odmah su kontaktirali i policiju, ali još uvijek nije poznato je li ona pronašla ovog vozača. Poslali smo upit PU primorsko-goranskoj, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa