ZAVRŠNICA FUTSAL LIGE

Puljani propustili iskoristiti prednost domaćeg terena

0
Niko Vukmir (FOTO: Stanoinvest Futsal Pula)
Niko Vukmir (FOTO: Stanoinvest Futsal Pula)

Nakon pobjede u petak, Puljani u večerašnjoj utakmici nisu iskoristili prednost domaćeg terena te se u Zagreb odlazi s izjednačenim rezultatom polufinalne serije. Dinamo je tako sada u psihološkoj prednosti, s obzirom da na svom terenu u naredne dvije utakmice može riješiti pitanje finalista i krenuti u obranu naslova.

Počelo je vatreno na obje strane. Prvo je Niko Vukmir u 3. minuti presjekao jednu loptu na osam metara, a udarac Davida Mataje brani Piplica. U nastavku akcije Puljani su izveli aut, a Vukmir bombom sa dvanaestak metara pogađa donji kut Dinamovog gola. Zagrepčani tek što su krenuli sa centra, a Perić u polukontri probija s lijece strane mrežu pulskog vratara Roberta Gozija.

 

Nastavak susreta otvoren je opreznije nego početak, a prvi udarac uputio je Tchato, no njegov pokušaj bez problema je obranio Piplica.  U 34. minuti Puljani su na deset metara izgubili loptu, a Gozi je pokušao spasiti da lopta izađe van terena, no predao ju je Dinamovim nogometašima koji preko Zonjića dolaze do pogotka na polupostavljenu obranu. Domaći nogometaši krenuli su agresivno pokušati doći do izjednačenja što je otvaralo dosta prostora gostima da povećaju svoje vodstvo, no bezuspješno. Puljani su stiskali i u posljednjih deset sekundi Chus je uputio opasan udarac kojeg gostujući vratar Piplica krajnjim naporima šalje u korner.

Stanoinvest Futsal Pula - Dinamo 1:2 (1:1)

STANOINVEST FUTSAL PULA: Roberto Aparecio Junior Gozi, Arthur Yann Tchaptchet Tchato, Felipe Echavarria Echeverry, Manolo Bilić, Franco Agustin Grillo, Daniel Moravac, Dean Moravac, Manuel Jesus Blazquez Pacheco, David Mataja, Florijan Cindrić, Antonio Siljan, Joaquin Herrero Castro, Stefano Galešić, Niko Vukmir.

FUTSAL DINAMO: Ante Piplica, Luka Perić, Kristijan Postružin, Kristian Čekol, Tihomir Novak, Ivan Pavlić, Nikola Gudasić, Antonio Konsuo, Mateo Mužar, Mihovil Prgomet, Toni Vučković, Danijel Dekanić, Neven Zonjić, Filip Novak.

STRIJELCI: 1:0 Vukmir (3′), 1:1 Perić (3′), 1:2 Zonjić (34′) (S. Ž.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa