danas u komunalnoj palači

Grad Pula potpisao prorazum o suradnji s Adriatic osiguranjem

0

Danas je u Komunalnoj palači svečano potpisan Sporazum o suradnji između Grada Pule i Adriatic osiguranja. Sporazum su potpisali gradonačelnik Filip Zoričić, Goran Jurišić, predsjednik Uprave Adriatic osiguranja i Nino Pavić, član Uprave Adriatic osiguranja.

"Raduje me što danas potpisujemo Sporazum o suradnji vrijedan 125 tisuća eura. S Adriatic osiguranjem postoji uzajamni interes za razvijanje i podupiranje sporta kroz Zakladu za sport i sportske klubove, udruga i ustanova u kulturi i obrazovanju, a daljnja suradnja zasigurno će doprinijeti učvršćivanju i proširivanju naših odnosa", rekao je gradonačelnik Filip Zoričić te zahvalio Adriatic osiguranju na donaciji koja će mnogima pomoći u radu.

 

Predsjednik Uprave Adriatic osiguranja Goran Jurišić rekao je da su primjerom suradnje između Grada Pule i Adriatic osiguranja pokazali jedan pozitivan smjer te kako su spremni u partnerskom duhu dati doprinos zajednici u kojoj svakodnevno posluju i žive.

"Adriatic osiguranje, danas kao uspješna međunarodna tvrtka i značajan pokretač gospodarstva, već godinama prepoznaje i podupire sport, kulturu i obrazovanje, kao važne vrijednosti za razvoj pojedinca, ali i cijele zajednice. Uvijek se rado odazivamo na pozive i hvalevrijedne projekte koje prepoznamo kao bitne za daljnji rast i razvoj čitave zajednice. Tako smo ove godine odlučili podržati daljnji rad Zaklade za sport Grada Pule, Nogometnog kluba "Uljanik" Pula, Košarkaškog kluba "Pula 1981", organizaciju malonogometnog turnira "Moja ulica moja ekipa", ustanova u vlasništvu Grada Pule i osnovnih škola na području grada Pule", rekao je Predsjednik Uprave Adriatic osiguranja Goran Jurišić.

Iz Adriatic osiguranja se nadaju da će ova suradnja potaknuti i druge poslovne subjekte da se uključe u sličan vid suradnje, ne samo s Gradom Pulom, već i ostalim gradovima i lokalnim zajednicama, a sve s ciljem zajedničkog rasta, razvoja i prosperiteta. Raduje ih suradnja s Gradom Pulom te se nadaju kako će ih ona još više povezati s njihovim osiguranicima. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa