lijep i sunčan izborni dan

Nakon glasanja, kava uz more. Pogledajte temperature do kraja tjedna

0
Pulska Ambrela danas je bila prazna (Foto: Ivor Balen)
Pulska Ambrela danas je bila prazna (Foto: Ivor Balen)

Osvanuo je lijep i sunčan izborni i, ne manje bitno, za mnoge neradni dan. Nakon glasanja, na koje su mnogi došli u odijelu, a neki i u sportskoj odjeći, uslijedila je uobičajena promenada što gradom, što omiljenim pulskim šetalištima uz more. Iako je puhao na mahove neugodan vjetar, temperatura zraka dosezala je ugodnih 14, pa i 17 stupnjeva. Ipak, u usporedbi s gotovo 30 stupnjeva prije samo dva dana, poprilično je osvježilo.

 

More je, međutim, ostalo relativno toplo ili hladno, kako za koga, pa je i danas njegova temperatura iznosila 18 stupnjeva. Za razliku od prekjučer, danas je bilo više onih koji su ispijali kavu nego onih koji su se sunčali, a u more se odvažila samo nekolicina građana.

Istramet za danas popodne najavljuje mogućnost lokalnih pljuskova, naročito na sjeveru Poluotoka, uz umjerenu i jaku buru, a danju duž zapadne obale Istre umjeren sjeverozapadnjak. Sutra će biti oblačno, u petak će ponovno zasjati sunce, da bi vikend protekao također polusunčan i poluoblačan. Temperature će dosezati 15 stupnjeva, a slično će biti i čitav idući tjedan. Povratka ljetnih temperatura, dakle, nema na vidiku. (M. V. I.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa