sljedeći petak

Grad Pula i HGK organiziraju konferenciju o gospodarstvu

0
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

Grad Pula u suradnji s HGK - Županijskom komorom Pula organizira jednodnevnu konferenciju o gospodarstvu koja će se održati u četvrtak, 25. travnja u Poduzetničkom centru Coworking s početkom u 11 sati.

Aktualne i zanimljive teme panel diskusija u sklopu Konferencije o gospodarstvu okupit će dionike s područja grada Pule.

Prvi panel bit će "Budućnost industrije u Puli"Sudjelovat će gradonačelnik Filip Zoričić, predsjednik HGK Pula Danijel Benčić, Kristina Afrić Rakitovac sa Fakulteta ekonomije i turizma u Puli, direktor IDA-e Boris Sabatti, predsjednica uprave Tehnomonta Gordana Deranja, direktor Motortech Consultinga direktor Livio Bolković i direktor tvrtke Tema Branimir Ružojčić. Moderator će biti Milan Pavlović.

 

Uslijedit će uspješna priča iz ženskog poduzetništva, koju će ispričati direktorica Aquariuma Pula Milena Mičić.

Drugi panel bit će "Održivi turizam". Uz moderatora Branka Bogunovića sudjelovat će Arena Hospitality Group, direktorica poslovnih procesa u Unilineu Elisa Grubissa Jurman, direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj i predsjednik Strukovne grupe putničkih agencija HGK Pula Mladen Draguzet. 

Pozivaju se svi zainteresirani da zbog ograničenog broja mjesta prijave svoj dolazak do ponedjeljka, 22. travnja 2024. na link, gdje se može vidjeti i detaljan program konferencije. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa