na Verudi u puli

Foto Srušena stara, gradi se nova benzinska. Pogledajte što će sve nuditi (foto)

08.04.2024 - 20:02
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović
Foto: Mirjana Vermezović Ivanović

Stara benzinska crpka na Verudi, koja je ondje postojala više od pola stoljeća, proteklog je tjedna srušena. Danas smo na licu mjesta zatekli radnike i bagere koji su, po nalogu investitora, Ine, raskrčivali teren i odvozili materijal.

 

Iz Ine su nam danas potvrdili da je na ovoj lokaciji počelo uklanjanje postojećeg te izgradnja novog objekta, što se, kažu, provodi u skladu s izdanom pravomoćnom građevinskom dozvolom. Dovršetak građevinskih radova očekuje se do srpnja 2024. godine. 

"Maloprodajno mjesto INA-Veruda bit će opremljeno najmodernijim tehnologijama, a ponuda će biti obogaćena. Kupcima će na raspolaganju biti fini proizvodi gastro koncepta Fresh Corner poput kave i hot doga, a u ponudu se uvodi i prodaja autoplina te UNP boca. Tijekom radova na lokaciji kupci će se moći opskrbljivati gorivom i ostalim proizvodima na drugim Ininim maloprodajnim mjestima na području Pule te ostalim maloprodajnim mjestima Ine u Istri", navode iz Ine. 

Puljani se nadaju da će nova, moderna pumpa biti prostranija od prijašnje, u kojoj se nisu mogla miomići dva automobila, pa bi vozač koji bi napunio benzinom svoj automobil morao čekati sve dok to isto ne obavi vozač ispred njega. (M. V. I.)

Tweet

Posljednje novosti