Komentar dana Nenada Čakića

Alen Vitasović s malim slovima ispod Dalmatina? Sramite se!

3
Alen Vitasović s malim slovima ispod Dalmatina? Sramite se!

Preko društvenih mreža oglašava se koncert koji će se povodom Valentinova održati 11. veljače iduće godine u sportskoj dvorani Kaštelir - Labinci. Na baneru za koncert velikom slovima piše 'Dalmatino', a ispod toga malenim slovima 'Alen Vitasović & band' kao da je riječ o nekom harmonikaškom triju, a ne jednoj od najvećih zvijezda hrvatske glazbene scene, čiji se hitovi i danas vrte na svim hrvatskim radio postajama.

Uz to, na baneru je fotka samo dvojca iz Dalmatina, a Vitasovićeve slike nema nigdje.

To me toliko naljutilo da sam si malo dao truda i pogledao koliko pogleda na YouTubeu imaju pjesme od Dalmatina, a koliko Alenove. Njihovi hitovi imaju tek neznatno više pogleda, ali samo zbog toga što su im pjesme novijeg datuma.

Možda sam subjektivan jer ne volim glazbu kakvu izvodi duo Dalmatino, ali da u Zagrebu zaustavite 20 osoba različite životne dobi i upitate ih da nabroje pet pjesama od Alena i pet pjesama od Dalmatina, uvjeren sam da bi više njih nabrojalo Alenove pjesme.

Ne znam tko su organizatori ovog koncerta, niti me zanima, ali tko god da ste, sramite se! Nadam se da će što manje ljudi doći na ovaj koncert. Ako ni zbog čega, barem iz poštovanja prema Alenu Vitasoviću.

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa