Komentar dana Nenada Čakića

Zoričić rehabilitirao Prhata. Tko je sljedeći, Cvek?

0
Zoričić rehabilitirao Prhata. Tko je sljedeći, Cvek?

„Nakon godine dana upravljanja gradskom upravom odlučio sam pripremiti prijedlog reorganizacije upravnih odjela. Kao prva promjena tako na mjesto pročelnika Odjela za komunalni sustav i upravljanje imovinom dolazi, po ovlaštenju, Damir Prhat, umjesto dosadašnjeg pročelnika Roberta Stembergera“, objavio je pulski gradonačelnik Filip Zoričić.

Za one koji ne znaju, Prhat je do prije sedam godina, kada ga je tadašnji gradonačelnik Boris Miletić smijenio, bio na čelu upravo tog odjela. Dugo je godina slovio kao 'drugi najmoćniji čovjek Pule' i na vrhuncu svoje moći često je bio na udaru kritika tadašnje pulske oporbe, prije svega SDP-a na čelu s Ferićem.

Zoričićevo postavljanje Prhata za pročelnika najvažnijeg gradskog odjela isto je kao kada bi Andrej Plenković ministrom financija imenovao Borisa Lalovca.

Ako je Zoričiću, osim iskustva na istom radnom mjestu, dodatna referenca da je kandidat bio u nemilosti Borisa Miletića, onda uskoro možemo i Roberta Cveka, bivšeg zamjenika gradonačelnika, koji se pred kraj mandata razišao s Miletićem, očekivati na nekoj odgovornoj dužnosti u Gradu Puli.

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa