Komentar dana Nenada Čakića

Deset istarskih gradova se čvrsto podijelilo na IDS-ovske i neideesovske

1
Deset istarskih gradova se čvrsto podijelilo na IDS-ovske i neideesovske

Danas će se u pulskoj Komunalnoj palači održati povijesna konferencija za medije. Prvi će se put novinarima zajedno obratiti svih pet istarskih gradonačelnika koji nisu iz redova IDS-a: Filip Zoričić iz Pule, Damir Kajin iz Buzeta, Suzana Jašić iz Pazina, Vili Bassanese iz Umaga i Edi Patrovicchio iz Vodnjana.

Na konferenciji će biti riječi o Nacrtu prijedloga Uredbe o uslužnim područjima na temelju koje će se provesti okrupnjavanje javnih isporučitelja vodnih usluga, ali zanimljivije od toga je da se u Istri formirala koordinacija neideesovskih gradonačelnika, koji će ubuduće očito često nastupati zajedno kao antipod petorici IDS-ovih gradonačelnika, a to su Marko Paliaga iz Rovinja, Valter Glavičić iz Labina, Loris Peršurić iz Poreča, Anteo Milos iz Novigrada i Fabrizio Vižintin iz Buja.

Pred nama je, čini se, zanimljiva politička jesen, jer Istra se čvrsto podijelila na IDS-ovsku i neideesovsku, odnosno da budem precizniji, deset istarskih gradova se čvrsto podijelilo na IDS-ovske i neideesovske.

Rubriku Komentar dana Nenada Čakića možete pratiti i komentirati i na Facebooku

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa