Komentar dana Nenada Čakića

'Sanja, kako ćemo riješiti smeće u Fažani?' 'Čekaj da izaberemo novi NO'

0
'Sanja, kako ćemo riješiti smeće u Fažani?' 'Čekaj da izaberemo novi NO'

Glas Istre u današnjem izdanju donosi tekst o gomili smeća koje je zatrpalo reciklažno dvorište u Fažani. Danijel Ferić, direktor fažanskog Komunalca proziva pulsku Herculaneu, a oni odgovaraju da nemaju ovlasti nad fažanskim reciklažnim dvorištem.

Mladi kolega Marcello Rosanda potom se pita 'nije li na djelu dobro staro prebacivanje loptice zbog boje političke iskaznice“.

Samo nije pojasnio koje političke iskaznice s obzirom da je i u Puli i u Fažani na vlasti ista stranka - SDP. Doduše, u Puli je SDP dio vladajuće koalicije, ali niti jedna odluka ne može se donijeti bez njih. Dakle, u slučaju smeća u fažanskom reciklažnom dvorištu Danijel Ferić samo treba nazvati svoju stranačku kolegicu Sanju Radolović i dogovoriti kako riješiti problem.

Uostalom, zajedno su neki dan pisali kaznenu prijavu protiv Borisa Miletića, pa su u stanci, između dva paragrafa, mogli načeti i u tu temu. „Nego čuj Sanja, kada smo već tu, kako ćemo riješiti ono smeće u Fažani?“, mogao je, onako usput, zapitati Ferić. „Čekaj da izaberemo novi Nadzorni odbor Herculanee“, odgovorila bi mu Sanja lakonski.  

Rubriku Komentar dana Nenada Čakića možete pratiti i komentirati i na Facebooku

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa