Komentar dana Nenada Čakića

Kako je Grad Pazin preko noći postao najmanje odgovoran za skandal

0
Kako je Grad Pazin preko noći postao najmanje odgovoran za skandal

Skandal o desetak tisuća tona otpada pristiglog iz Italije i iskrcanog u Pazinu, završio je i u Potrazi RTL-a. U prilogu se, među ostalim, navodi da je nova gradonačelnica Pazina, kad je problem nastao, bila oporbena vijećnica Gradskog vijeća. Dobro je upoznata s cijelom pričom i mjesecima se, kaže, svakodnevno trudi da se situacija riješi. No, iako je to problem grada Pazina, Grad, zapravo, pravno ne može ništa.

"Prvo je hala u privatnom vlasništvu. To je otpad u privatnom vlasništvu. Čak i da nama netko velikodušno pokloni tu halu i taj otpad, mi kapacitete za rješavanje tog problema nemamo. Ali je poanta da je grad Pazin najmanje odgovoran u cijeloj toj priči", rekla je gradonačelnica Suzana Jašić za RTL.

Da je Jašić ostala u oporbi vjerojatno bi, kao građanska aktivistica, upirala prstom u Grad i gradonačelnika i smatrala ga, ako ne odgovornim, barem suodgovornim za ovaj skandal. No, kako je ona u međuvremenu postala gradonačelnica sada je „grad Pazin najmanje odgovoran u cijeloj toj priči“.

Rubriku Komentar dana Nenada Čakića možete pratiti i komentirati i na Facebooku

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa