Komentar dana Nenada Čakića

Zoričić počeo uhljebljivati: najprije zaposlio svoju prijateljicu

5
Zoričić počeo uhljebljivati: najprije zaposlio svoju prijateljicu

Nakon što mu je prvi potez kao novog pulskog gradonačelnika bio odlazak u rodni Split na trošak Grada, Filip Zoričić nastavlja šokirati one koji su mislili da će njegov izbor biti neki značajniji zaokret od uobičajenog načina vladanja u Istri i Hrvatskoj.

Naime, tek je prošlo dva mjeseca od izbora, a već je počeo s uhljebljivanjem svojih suradnika i prijatelja. Prema pisanju Glasa Istre, Anja Ademi s njegove liste bit će nova savjetnica za međunarodne projekte u Uredu Grada Pule.

Naravno, na prvu je sve legalno i po zakonu. Grad Pula je objavio natječaj za prijam u službu na koji se prijavilo sedam osoba i nakon provedenog testiranja odabrana je Anja Ademi. Koje li slučajnosti, zar ne? Od sedam kandidata najbolje uvjete imala je baš Ademi. Pa čak bi i IDS-ovci to suptilnije izveli.

Anja Ademi široj je javnosti postala poznata kada je u emisiji 'Nedjeljom u 2', u kojoj je gost bio Filip Zoričić, samo par dana nakon izbora već predstavljena kao nova pročelnica Ureda Grada, što se kasnije opravdavalo nespretnim izborom riječi. Zanimljivo je da je Ademi već tada praktički bila 'uhljebljena' u Gradu jer ju je Zoričić na Ugovor o djelu (za što nije potreban natječaj) angažirao u gradskoj upravi odmah nakon izbora. (Foto: nezavisnifilipzoricic.info)

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa