Komentar dana Nenada Čakića

Ne znam tko je napisao grafit, ali znam tko od njega ima najviše koristi

1
Ne znam tko je napisao grafit, ali znam tko od njega ima najviše koristi

'Ubi Srbina' treba ignorirati a ne komentirati, napisao sam u ovoj rubrici 20. srpnja prošle godine, te pojasnio: "Umjesto da se ova idiotarija nekog balavog kretena s kvocijentom inteligencije pileta jednostavno ignorira, odnosno samo pobriše i zaboravi, Glas Istre je tom nekom nedojebenom pubertetliji posvetio čitavu stranicu i komentar glavnog urednika". 

"Mislim da bismo mi novinari (barem u Istri) oko ovakvih stvari ubuduće trebali imati konsenzus, a to je da to nije vijest i da o tome ubuduće nećemo izvještavati. Kada to više ne bude vijest i kada idioti koji to pišu ostanu bez medijske pozornosti, onda im pisanje takvih grafita više neće biti napeto", napisao sam tada i isto mislim i sada kada je opet neki balavi kreten s kvocijentom inteligencije pileta fasadu crkvice u Rapavelu nedaleko Višnjana išarao grafitima „Ubi Istrijana“, uz nekoliko kukastih križeva i slova 'U'. 

Očekivano, za Glas Istre to je opet glavna vijest na naslovnoj stranici, događaj po važnosti jednak porazu IDS-a u Puli, Pazinu, Vodnjanu i Buzetu. Neka budala nešto napiše na zidu i svi to odmah ozbiljno komentiraju i osuđuju kao da je riječ o gašenju još nekog uljanika ili pokušaju preseljenja još nekog tedeera. 

Ne znam tko je napisao grafit, ali znam tko od njega sada ima najviše koristi. 

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa