Komentar dana Nenada Čakića Komentar dana Nenada Čakića

Ako su Danci toliko zabrinuti za migrante neka pošalju avion po njih

0
Ako su Danci toliko zabrinuti za migrante neka pošalju avion po njih

Dansko vijeće za izbjeglice oštro je kritiziralo navodno postupanje hrvatske policije prema migrantima na hrvatsko-bosanskoj granici. O navodnom nasilju hrvatske policije izvještavali su i neki britanski i njemački mediji.

Kakvo licemjerje! Pa ako su u Danskoj i drugim državama tzv. stare Europe toliko zabrinuti za migrante u Bihaću, neka u Bosnu pošalju nekoliko autobusa (a mogu i zrakoplove), pokupe sve migrante i dovedu ih u svoje zemlje. Ionako nijedan migrant ne želi ostati u Hrvatskoj, a još manje u BiH.

Za razliku od europskih licemjera, Trump je barem bio iskren pa je na granici s Meksikom, odakle u SAD dolazi najviše migranata, počeo graditi zid.

Zapadnoeuropski lideri su migrantima rekli: 'Dođite!', a na dnu poziva sitnim su slovima napisali: 'Ako prije toga uspijete preplivati sedam rijeka i tri jezera, propješačiti devet planina i preživjeti torturu svih balkanskih policija i parapolicija“.

Tko sve to preživi i uspije se dokopati neke zapadne države, taj svakako ima fenomenalne fizičke i psihičke sposobnosti, idealne za fizički rad u nekoj od europskih tvornica. Nijedan odjel ljudskih resursa ne može napraviti bolje testiranje od ovog. (Foto: Armin Durgut/PIXSELL)

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa