Komentar dana Nenada Čakića

Tko bi tu užasnu ženu odabrao za ravnateljicu bilo čega?!

3
Tko bi tu užasnu ženu odabrao za ravnateljicu bilo čega?!

Mediji i društvene mreže zabavljaju se snimkom razgovora ministra zdravstva Vilija Beroša i Dijane Zadravec, zamjenice ravnatelja zagrebačke bolnice Sestara milosrdnica, oboje HDZ-ovaca. Snimka je objavljena na YouTube kanalu Spectator, a razgovor se odvijao uoči parlamentarnih izbora.

Spectator ju je objavio da pokaže kako se kadrovira na HDZ-ov način (kao da druge stranke kadroviraju drugačije!?), a njima ju je dostavio netko od dvoje sudionika, jer ako bilo kakva snimka u kojoj sudjeluju dvije osobe završi u javnosti (a nije riječ o prisluškivanju), onda ju je toj javnosti mogla dostaviti jedino osoba koja sudjeluje u razgovoru, dakle ili Zadravec ili Beroš.

Iako je snimka trebala poslužiti difamiranju HDZ-a, kad sam ju poslušao prvo što sam pomislio bilo je: pa koje bi upravno vijeće bilo gdje na svijetu takvu osobu odabralo za ravnatelja?!

Za mene ovo nije snimka o HDZ-u, strankama i političkim kadroviranjima, već o ljudskim karakterima, zlobi i zločestoći. Doktorica Zadravec toliko je bila samouvjerena u svojoj nakani da će ispasti žrtva, da nije ni primjetila da je u cijelom razgovoru zapravo ona negativac, a ne ministar. Ona u razgovoru prijeti i ucjenjuje, što nije samo užasno antipatično i iritantno, već je i na rubu kaznene prijave. Ukratko, jedna jako zločesta osoba. (Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa