Tko o čemu, istarski HNS o šetebandijerizmu

1
Tko o čemu, istarski HNS o šetebandijerizmu

Istarski HNS-ovci uputili su predsjedniku svoje stranke Predragu Štromaru pismo u kojem se protive postavljanju nezavisnog Ivana Heraka za nositelja njihove liste u 8. Izbornoj jedinici. Kako jedan od grijehova navode mu da je šetebandijere koji je dvaput mijenjao stranački dres. Tko o čemu nego kurva o poštenju, rekli bi u narodu. Članovi stranke koja je saborske mandate osvojila na SDP-ovoj listi i potom prešla pod skute HDZ-a, Ivanu Heraku predbacuju da je šetebandijere?! 

A ako ćemo baš biti precizni, Herak je iz svoje prve stranke, ne svojom voljom, IDS-a izbačen, a njegova druga stranka HSLS se raspala, bolje reći eksplodirala, a njene krhotine razbacale su se na niz manjih stranaka, a jedan veći dio, kroz bivši LS, završio je i u HNS-u. Pa zar nije i Jozo Radoš, jedna od HNS-ovih uzdanica dok nije prešao u GLAS, s Ivanom Herakom bio u istoj stranci – HSLS-u? 

A na ekipu istarskih HNS-ovaca koji stoje iza pisma Štromaru bolje ni ne trošiti riječi. Pozicije, sinekure i fotelje njihova su najvažnija politička platforma. Na državnoj razini s HDZ-om, a lokalno s IDS-om. Pa da bi barem negdje bili oporba, političari sa stavom?!

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa