Istarske SDP-ovce najbolje razumiju istarski HDZ-ovci

5
Istarske SDP-ovce najbolje razumiju istarski HDZ-ovci

Neel Rocco, vijećnica SDP-a u Gradskom vijeću Labina, stavila je svoj mandat u mirovanje. „Kada sam prije tri godine odlučila ući u politiku, bilo je to iz želje da uzvratim bar malo ovoj lokalnoj zajednici koja me bezuvjetno i ljubazno primila kada sam došla u Hrvatsku prije puno godina. Sada, godinu dana prije isteka mog mandata, odlučila sam ga staviti u mirovanje iz osobnih razloga“, rekla je tim povodom.

Zanimljivo, među prvima potporu joj je dao Petar Ćurić, vijećnik HDZ-a u pulskom Gradskom vijeću. „Molim vas da ne odustanete tako brzo. Razumijem vašu frustraciju. Svi očekujemo da će se stvari dogoditi prije, brže itd. Čvrsto vjerujem da biste trebali preoblikovati vašu izjavu, nešto poput: Borba se nastavlja. Samo ćemo pronaći novi način da to učinimo", napisao je Ćurić.

Mnogi smatraju da Istra zbog svojih brojnih posebnosti treba zadržati status samostalne regije, ali ova nadmašuje sve ostale – ovo je jedina hrvatska županija gdje se HDZ-ovci i SDP-ovi međusobno tješe i podržavaju.

Autor

Nenad Čakić

Nenad Čakić

nenad@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa