Fashion look by Eleonora Matković

Žena koja ima više odijela od bilo kojeg direktora

0
Žena koja ima više odijela od bilo kojeg direktora

Odjeća, obuća, frizura, make up, nakit pa i najmanji detalji ponekad neprimjetni, moraju biti zaokružena priča da bi Jelena Vitasović bila zadovoljna sobom. Ona je poznato lice istarske medijske scene i njen modni izričaj ostavlja dojam na ljude koje susreće kako u privatnom, tako i u poslovnom svijetu, pa jako pazi na svoj izgled u svim prilikama.

Nikada je nisam srela a da nije bila dotjerana i odjevena primjereno situaciji, odnosno događaju na kojem se pojavljivala bilo kao novinarka, organizatorica ili voditeljica raznih evenata, kojih godišnje odradi oko stotinjak.

Sukladno zadatku se i odjene, od dnevnih kombinacija, stručnih skupova, kongresa, do večernjih gala evenata, povijesnih kostima do odijela. Oni koji je poznaju znaju da ima haljina kojima ni ne zna broj, a isto tako da u ormaru ima više odijela od bilo kojeg direktora.

Ovoj vrlo atraktivnoj ženi zapravo sve stoji kao saliveno. Je li riječ o dnevnom, večernjem ili casual looku, o crvenoj, plavoj, bijeloj ili crnoj boji, ona u svemu izgleda božanstveno. I ne mora na nogama imati štikle koje obično nosi na eventima. Ona je prekrasna i u običnim crnim hlačama i bijeloj majici, s ležerno prebačenom maramom oko vrata i niskim cipelama.

Jelena se može pohvaliti i prekrasnom dugom kestenjastom kosom, ali joj lijepo pristaju i razne punđice, repić, kao i pletenice koje ponekad oplete. Voli glamurozan nakit, od ogromnih naušnica, prstena i narukvice u kompletu, osobito kada vodi neki event.

Na njoj je sve tako lijepo, od obične zimske kape do damskog šešira. Vjerujem da, ne samo mlade cure, nego i žene njene generacije vole kopirati njen stil odijevanja, u kojem ponekad izgleda jako mladoliko i veselo. I inače, ona je uvijek raspoložena, vesela, vrckasta i zabavna, osim naravno kada radi, a onda je to vrlo ozbiljno i profesionalno.

U svakom slučaju Jelena Vitasović je vrlo moderna žena, kojoj komplimente vole davati i muškarci i žene.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa