Fashion look by Eleonora Matković

Načelnica općine koja voli kožnu odjeću

0
Načelnica općine koja voli kožnu odjeću

Da biste postali uspješni u poslovnom ili političkom svijetu morate znati što želite i morate imati hrabrosti boriti se. Jedna od takvih žena je Glorija Paliska, načelnica Općine Raša. No, ona zna da je osim znanja vrlo važan i dojam kojeg ostavljamo u komunikaciji s poslovnim i političkim partnerima.

Stoga veoma drži do svog fizičkog izgleda, od odjeće do frizure. Po onome što sam primijetila, u posljednje vrijeme je dosta smršavila, a i pušta dužu kosu pa izgleda puno mladenačkije nego s kraćom kosom. Inače mnoge bi žene voljele imati tako bujnu i ricastu kosu koju Glorija radije voli 'ispeglati', a tek ponekad, kada je sportski odjevena, podignuti u repić, što joj također daje mladenački izgled. 

Od odjeće ju se najčešće može vidjeti u odijelima koje, čini se, jako voli. I nema baš neku određenu boju pa ju možemo vidjeti u raznim varijantama; od bež, sive, boje konjaka, plave, bijele do klasiče crne, naravno s pomno odabranim košuljama koje su uglavnom svilene ili od nekog materijala koji 'lijepo pada'.

Glorija voli i haljine. Osim neizostavne 'male crne haljine', uglavnom nosi jednobojne, ali ponekad odjene i neku haljinu sa sitnim uzorkom. Naravno, uz to pazi na modne dodatke koji su uvijek u skladu s odjećom koju nosi. To su uglavnom marame i naušnice, a ono što ne prepušta slučaju su obuća i torbica, koje uvijek moraju biti usklađene s odjećom.

Budući da nije jako visoka, Glorija Paliska za sve službene prilike nosi cipele s malo višom petom, ali u slobodno vrijeme najviše voli nisku obuću i patike i naravno, neizostavni jeans.

Ono što na Gloriji nisam mogla zamisliti, ni sama ne znam zašto, je kožna uska suknja. U kombinaciji s bijelom košuljom i kožnom jaknom, uvjerila me je da su sve modne kombinacije lijepe, samo ako ih znate dobro nositi.   

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa