Fashion look by Eleonora Matković

Klasična ljepotica koja blista šarmom i prirodnom gracioznošću

0
Klasična ljepotica koja blista šarmom i prirodnom gracioznošću

Postoje žene koje uvijek, bez obzira što odjenule, izgledaju elegantno i profinjeno. Jedna od takvih je Lendita Gojani, vlasnica Beauty salona Linda iz Rovinja.

Štogod obukla privlači poglede jer osim što zna što se odjenuti, dobro zna i kako to nositi. Elegancija nema puno veze s modnim trendovima, koji dolaze i odlaze, već sa stilom koji je vječan. Lendita je zacijelo našla svoj osobni stil i nosi ga jako dobro. Njena samouvjerenost i stav su ono što ju čini osobom koju će svi primijetiti. Zapravo ona bira odjeću koja joj podiže samopouzdanje i ističe njene prednosti.

Njen stil je jednostavan, ne pretjeruje s odjećom, modnim dodacima ili make-upom da bi izgledala elegantno. Modnim dodacima zapravo posvećuje puno pažnje, ali uvijek je to decentno i lijepo. Primjerice, ako stavi velike naušnice, onda je to jedini ukras na njoj. Od modnih dodataka tu je još sat, šal, kape i naravno, torbice.

Lendita voli putovati, istraživati države, gradove i kulture, krstariti, družiti se s prijateljicama… Podjednako voli snijeg, more i ljeto. I u svim je prilikama prigodno odjevena.

Svom izgledu posvećuje puno pažnje. Podjednako voli duge i kratke haljine, koje pomno bira. U crvenoj kratkoj, malo zvonolikoj haljini (na fotografiji) izgleda jako mladoliko, a crvene natikače s mašnom dodatno su ukrasile tu jednostavnu i lijepu kombinaciju. Savršeno joj stoji i bijela čipkasta haljina pripijena uz tijelo, kao i duge, lepršave ljetne haljine u kojima izgleda prpošno. 

Lendita neće odmah pohitati za novim trendovima, ali kako trendovi dolaze kupuje ono što joj se svidi i taj komad odjeće uklopi u vlastiti stil. Vrlo elegantno izgleda i u kombinezonima, a meni je posebna u bež kombinezonu, s jednom naramenicom, preko kojeg je nehajno prebacila svileni šal. Najčešće spuštenu kosu podignula je u rep koji ju je učinio još profinjenijom.

Jako lijepo izgleda i u uskim bijelim hlačama i bijeloj majici koje je podigla fantastičnim žutim cipelama na petu, ili bijelom odijelu kombiniranom s crnom majicom.

Lendita je žena klasične ljepote. Ona svjetluca šarmom i prirodnom gracioznošću. Ima neku posebnu karizmu, nešto posebno što jednostavno zrači oko nje. Ova zgodna Rovinjka zna kako je manje više, pa ju se uglavnom može vidjeti u jednostavnim ali vrlo elegantnim kombinacijama, koje uvijek podigne nekim zanimljivim modnim detaljem.

Ovu brinetu sigurno nećemo nikada vidjeti u trenirci na kavi u gradu. U njoj je možemo vidjeti jedino na joggingu. No, ona voli i sportski stil. Davno su prošla vremena kada se na spomen sportskog stila pomislilo samo na trenirke i tenisice. Ovaj stil oblačenja postao je 'must-have' za sve žene koje se žele istovremeno osjećati ugodno i cool.  

Lenditina omiljena boja je boja 'pudera', odnosno nijanse koje nas podsjećaju na boju lica, od bjelokosti do kave s mlijekom, nijanse bež, ružičasto-bež ili ružičasto-bež i smeđe boje, iako ponekad odjene jarko crvenu, plavu ili zelenu odjeću koje joj također dobro stoje.

Zima je, a komad odjeće bez kojeg Lendita ne može zamisliti zimske mjesece je šal, a on je pored kaputa i kape njena najdraža zimska kombinacija. Lendita ima i svoje modne 'slabosti', a njena su torbe.

Autor

Eleonora Matković

Eleonora Matković

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa