Fashion look by Eleonora Matković

Poslovna elegancija Alide Perkov 

0
Poslovna elegancija Alide Perkov 

Alida Perkov, predsjednica BPW–a, prvog Hrvatskog kluba žena, znanstvenica je koja svojim znanjem pomaže istarskim poduzetnicama, 'gurajući' ih i savjetujući da ustraju u svom poslu. Za nju će istarske poduzetnice reći da poduzetništvo ima u malom prstu.

Gdjegod se pojavi ova plavokosa dama, čija me frizura uvijek podsjeti na frizuru Marilyn Monroe, najprije osvoji svojim neodoljivim i iskrenim osmijehom. Uvijek vedra i nasmijana, svoju pozitivnu energiju širi oko sebe. I zato je žene vole. Ali naša tema je moda.

Kao što i priliči njenom poslu, Alida Perkov preferira poslovnu eleganciju na javnim mjestima, čiste i jednostavne boje: crna, bijela, siva. Ponekad haljine, ponekad suknje dužine do ispod koljena s finim košuljama, jednobojnim ili sitnim uzorcima. No, to ne znači da se u njenom ormaru ne nalaze i ležernija odjeća za one neke druge prilike.

Alida voli i razne modne dodatke od nakita, marama, šalova, ali uvijek po načelu: manje je više.

I zato možda koji kilogramčić više, ali rekli bismo godine i kilogrami su samo broj, za izgled Alide Perkov uopće nije bitan. Čak štoviše, daje joj ono nešto posebno i ona u svakoj prilici izgleda izuzetno lijepo i elegantno.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa