Fashion look by Eleonora Matković

Modne trendove prilagođava svojoj dobi i funkciji

0
Modne trendove prilagođava svojoj dobi i funkciji

Eni Modrušan aktualna je predsjednica Gradskog vijeća Labina i bivša zamjenica gradonačelnika u dva mandata. Prije toga dugo je bila pročelnica pa je njezin rad već godinama pod povećalom javnosti. Pod istim povećalom je i njen izgled jer žene na takvim funkcijama u svakom trenutku moraju izgledati profesionalno, ali i u skladu s modnim trendovima.

Diplomirana pravnica Eni Modrušan svjesna je toga da sukladno funkciji koju obnaša uvijek mora izgledati reprezentativno, pa suvereno pliva modnim vodama. Ona itekako zna što joj dobro stoji, pa modne trendove prilagođava svojoj dobi i funkciji. 

Eni voli jednostavnost i decentnost u odijevanju. U okviru poslovnih obaveza njeguje klasičan stil, ali ipak s malim odmakom. U svakoj prilici prioritetno bira ono u čemu se dobro i udobno osjeća, a odjeća joj je u pravilu od prirodnih materijala.

Preferira kombinirati jakne i sakoe s haljinama i suknjama od kojih najviše voli plisirane modele. Klasični kostimi, kakve nose mnoge osobe na istim ili sličnim funkcijama te izgledaju kao da su zapele u nekim davnim vremenima, nisu njen izbor. Ima profinjeni ukus za modu i u modnom izričaju pazi na detalje pa joj se ne događaju neusklađene modne kombinacije koje bi joj se mogle zamjeriti.

Posebno mjesto u njenom modnom ormaru zauzimaju kožne jakne. Vrlo su praktične i nosi ih  uz haljine, suknje i hlače, kako u poslovnim prilikama tako i u slobodno vrijeme. I jako joj lijepo stoje jer joj daju mladenački štih. Kao i stajling kojeg preferira u slobodno vrijeme. A to su ležerne, casual kombinacije: hlače, široke suknje, trenerke i sportska obuća.

U izboru nakita je vrlo skromna. Ne odvaja se od zlatnog lančića, jednostavnog, ali za nju neprocjenjivog jer ima veliku emocionalnu vrijednost. Tek ponekad nosi zlatnu narukvicu ili uz haljinu prigodnu ogrlicu. Od ostalih modnih dodataka u njezinoj se torbici uvijek nalaze velike crne sunčane naočale.

Kao i velika većina žena, voli lijepe i elegantne cipele na visoku petu a isto tako i niske mokasine i balerinke, ali moraju biti kvalitetne i udobne.

Sve može promijeniti, ali godinama njeguje istu frizuru. Poludugu kosu na šiške koje su trenutno jako popularne. Šiške joj jako lijepo stoje i pomlađuju ju, kao i vrlo diskretna šminka.

Autor

Eleonora Matković

Eleonora Matković

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa