Fashion look by Eleonora Matković

Supružnici Miletić ove godine odabrali ležerni modni stil 

0
Supružnici Miletić ove godine odabrali ležerni modni stil 

Otvorenje ovogodišnjeg Pula Film Festivala nije zbog epidemioloških mjera bilo glamurozno kao prijašnjih godina, ali nije nedostajalo posjetitelja i ljubitelja filma u glamuroznoj toaleti. No, najpoznatiji bračni par Pule, gradonačelnik Boris Miletić i njegova supruga Lara Vlačić Miletić ove su godine (na slici desno), za razliku od prošle (na slici lijevo), odabrali ležerniju, ali vrlo elegantnu i atraktivnu varijantu.

Prvi čovjek Pule prošle je godine nosio tamno odijelo koje mu je stajalo kao saliveno i bijelu košulju. Vječni klasik u kojem je izgledao jako lijepo i ne odveć strogo jer na ovu odjevnu kombinaciju nije stavio kravatu koja inače daje dozu ozbiljnosti.

Prva dama Pule, prelijepa Lara, odabrala je žutu čipkastu haljinu. Posljednjih sezona žutu boju redovito viđamo i na modnim pistama, jer ova boja pristaje svakoj puti i za mnoge je jedna od najljepših boja. Lara je u njoj izgledala elegantno i profinjeno. 

Ove su godine supružnici Miletić za moj gušt bili neodoljivi i daleko šarmantniji u odjeći koju su odabrali za otvorenje festivala. Boris je bio veoma zgodan u casual odjeći i djelovao je jako mladenački. Bordo hlače, obična T-shirt majica s uzorkom arene (prigodno i simpatično) i mornarsko plava jakna.

A Lara je izgledala kao i u svim modnim kombinacijama i situacijama u kojima smo je imali prilike vidjeti. Neodoljivo, zavodnički, prekasno… Odjenula je suknju od žutog tila s narančastom podstavom, običnu majicu kojoj je ono nešto posebno davao volančić od tila na jednom rukavu u žuto bijeloj-boji.

Posebnom trendi torbicom s motivom lica žene začinila je svoj modni outfit. Torbica je bila tako upečatljiva da je njezinu vlasnicu odmah lansirala u centar pažnje. Lara doista ima svoj osobni stil i nisam ju nikada vidjela u nečemu što joj nije pristajalo.  

Da joj se nađe, sa sobom je ponijela uvijek moderni i praktični šal, a ako jače zahladi i jeans jaknicu, koja savršeno pristaje uz odjeću koju je odabrala.

Iskreno, Lara nije plijenila pažnju samo zbog svog outfita ili zato  što je prva dama Pule, već zato što je izgledala posebno lijepo i jako sretno, što se dalo zaključiti i po njezinom ozarenom licu i prekrasnom osmijehu. Izgledala je tako jednostavno, a tako neodoljivo. To, bez lažne skromnosti, možemo reći i za Borisa.

Ukratko, gradonačelnik Pule i njegova supruga na otvorenju ovogodišnjeg Pula Film Festivala izgledali su jako šarmantno, raspoloženo i sretno. 

Autor

Eleonora Matković

Eleonora Matković

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa