Fashion look by Eleonora Matković

Ona rijetko izlazi bez tenisica i svog Pluta

0
Ona rijetko izlazi bez tenisica i svog Pluta

Ingrid Bulian, diplomirana inženjerka arhitekture, pročelnica je Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Grada Pule. Na društvenim mrežama bilo je teško pronaći neke njene fotografije cijele figure na osnovu kojih bih komentirala njezin outfit. Nisam imala sreće ni zamolivši je da mi pošalje nekoliko svojih fotografija iz obiteljskog albuma.

Tada je i sama Ingrid shvatila da se sav njen modni izričaj svodi na slobodno vrijeme i rekreaciju u kojoj apsolutno uživa te joj je ventil za opuštanje od svakodnevnih obaveza. Na svim je fotografijama isključivo sportski obučena: trenerka, traperice, mrkva hlače, niske cipele, tenisice…

Protokolarne i službene kombinacije njoj su nužno 'zlo' i na tu temu je jedva pronašla jednu fotku koja je suvisla i može eventualno iskazati njen modni izričaj. Dakle, jedva smo pronašli Ingrid u bijeloj haljini bez rukava koja joj savršeno stoji, uz naravno sportski dodatak, moderni ruksak koji se može nositi u svim prilikama, osim u onim jako svečanim.

Kada malo boje promislim biti sportski tip je jako dobro. Osim što je sport dobar za tijelo i dušu, najnovija istraživanja pokazuju da sportski tipovi i na druge ljude djeluju puno pozitivnije… Neki znanstvenici tvrde da žene koje se redovito bave sportom djeluju samouvjerenije, energičnije, odgovornije, ali i simpatičnije, što je sve potrebno u odgovornom poslu pročelnice kojeg Ingrid obnaša.

Ingrid voli pješačiti, planinariti, voziti bicikl pa je njezin modni ormar pretpostavljam najviše ispunjen sportskom odjećom, hlačama, skafanderima, vjetrovkama i niskom obućom, osobito tenisicama, koje su jako moderne i cool i na haljine, kao primjerice na fotografiji u ljetnoj haljini crvenkasto-narančaste boje. Ingrid ih u biti nosi ne zato što je to in, već zato što su tenisice za nju kao za neku ženu štikle. U njima se osjeća najugodnije i najljepše. Lepršava haljina, patike, kosa zavezana u repić, ogromne naočale i kućni ljubimac. Takva je kombinacija i meni najdraža.

U svim situacijama, bez obzira da li ide na more, planinari ili pak šeće, uz nju je uvijek pas Pluto. Mnogim ženama psići su nešto kao modni dodatak, no Pluto je njena ljubav bez koje se ne ide van. Kad je Pluto uz nju osmijeh je još ljepši, a lice ozarenije i sretnije.

I da zaključim. Sportski  look je uvijek cool! Trenirke, hlače, fora majice ili obični T-shirt  idealne su za svaki dan.

Savršen za sportske aktivnosti, ali i za opuštene vikend dane i šetnje u prirodi, sportski look nikada ne izlazi iz mode. Sportski komadi ne samo da su cool, već u crnoj boji mogu biti vrlo elegantni!

Autor

Eleonora Matković

Eleonora Matković

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa