Kandidatkinja za Sabor koja i bojom haljine pokazuje svoja politička uvjerenja

0
Kandidatkinja za Sabor koja i bojom haljine pokazuje svoja politička uvjerenja

Katarina Nemet iz Novigrada, kandidatkinja IDS-a na listi Restart koalicije u 8. Izbornoj jedinici, gdje je četvrta na listi i vrlo vjerojatno će ući u Sabor, mlada je i poduzetna žena koja se strogo pridržava svojih životnih načela, principa i uvjerenja. Svojom pojavom to i potvrđuje, a upravo takav dojam ostavlja za sobom. Samouvjerena, pozitivna, nikada površna i uvijek temeljita u svom poslu, ništa ne prepušta slučaju. Davno je zacrtala svoje ciljeve i vrlo uspješno hita prema njima.

Veliki je borac za ženska prava i tu je pravi stup potpore kad su one u pitanju. Politički je aktivna i uz to uspješno već nekoliko godina vodi tvrtku za promet nekretninama. Obožava životinje, a posebno svoju crnu labradorku Bou.

Bez obzira na obaveze, ona s lakoćom organizira svoj radni dan. Ima mjesta za sve i za svih pa je prema tome uvijek i odlično organizirana oko odijevanja. Obožava udobne i nosive kombinacije, a najčešće je to sportska elegancija. Voli prirodne materijale i divno slaže boje. Svaki detalj mora biti besprijekoran. Pomno usklađuje torbice sa cipelama i jako pazi na tonove. Ako nisu dovoljno 'bliski', ona će to jednostavno zamijeniti kontrastom, tako je sigurna da neće pogriješiti.

Na prvoj kombinaciji s fotografije vidi se Katarinina profinjenost i vješt odabir pješčanih boja. Ova kombinacija na prvi pogled djeluje dosta neutralno, sve dok pogled ne padne na sandale, kraljice ove kompozicije, koje neprimjetno, kao spontani produžetak haljine, poprimaju iste nijanse. Peta mora biti takva da zadovolji i jurnjavu kroz grad, te cipele stoga trebaju biti mekane, udobne, kožne i s 'poslovnom petom'.

Katarina izgleda savršeno i u zelenoj haljini. S tom je zelenom haljinom s vrlo istančanom crtom samoironije pokazala i svoja uvjerenja. Haljina je svilena, lepršava, ljetna i prozračna. Nije lako spojiti sve ove kriterije u jednoj haljini. Reklo bi se da je vrlo zahtjevno to očekivati od nje, a k tome mora biti poslovna i istovremeno ženstvena. Treba biti jednostavna za nošenje, a besprijekorna izgledom. Na kraju, najvažnije je da se u njoj mora savršeno osjećati. Kad je ispunjen zadnji kriterij, tada se to i vidi. Bravo Katarina, ova zelena boja ti divno pristaje! Odličan izbor!

Mladoj poslovnoj ženi treba uvijek ostati slobodnog vremena. Neki to krivo protumače u smislu da mogu odjenuti nešto bez ikakvog reda i smisla. Nije baš tako. Jednom je vlasnica jednog poznatog butika rekla: "Treba vam isto vremena da odjenete nešto lijepo, kao i da odjenete nešto bez veze. To je taj detalj koji čini razliku."

Katarina obožava obuću - generalno. Odlično vlada i u ovakvim kombinacijama, kad su 'snearkersice' u glavnoj ulozi.

Na trećoj kombinaciji je Katarinin izbor u slobodno vrijeme. Također savršen. Obratite pažnju na ovaj izbor outfita za 'free time' gdje je lepršavost svile spojila takvom obućom. To treba znati uskladiti. Treba znati spojiti svileni kaftan sa 'sneakersicom', a da pri tome izgledate upravo tako savršeno, kao Katarina.

Autor

Eleonora Vlačić

Eleonora Vlačić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa