Fashion look by Eleonora Matković

Ona slobodno može prošetati modnom pistom

0
Ona slobodno može prošetati modnom pistom

Ona je žena koja točno zna što želi. I poslovno i privatno. I uporna je u svom cilju. Nije od onih koje rezultate žele preko noći. Važno joj je izgledati lijepo i njegovano te puno ulaže u oblikovanje svog tijela i fizičku spremnost. To ju je dovelo do savršenog izgleda tako da slobodno može prošetati modnom pistom.

Smiljana Hrvatin, specijalistica je za zapošljavanje regije Južne Europe u tvrtci ROCKWOOL Adriatic. Bavi se ljudskim resursima već 20 godina i u tvrtci je od samog početka. Ona je primjer prave moderne žene koja točno zna što odjenuti za poslovne prilike, a što u slobodno vrijeme.

Za poslovne sastanke drži se klasike, crno bijelih i sivih kombinacija koje voli podignuti štiklama u nekoj živoj boji ili komadom efektnog nakita. Omiljene boje su joj crvena i žuta, a posebno voli kombinaciju bijele i crvene. Voli jednostavne stvari kao bazu garderobe koju onda nadopunjava nekim detaljima koji su refleksija njezinog raspoloženja.

Crna haljina uvijek je odličan izbor i bezvremenski komad u ormaru svake žene. Dužine do koljena idealan je odabir za razne prigode. U kombinaciji sa žutom jaknicom od umjetnog krzna Smiljani daje nešto posebno. Jer žuta je boja sunca, a sunce znači dan, svjetlost, sreću. A Smiljana upravo tako izgleda. Sretno i zadovoljno.

U ovoj odjevnoj kombinaciji za izlazak savršeno se uklapa i mala torbica. Male torbice su idealne za posebne prigode, izlaske i slobodno vrijeme, a volimo ih i zbog njihova slatkog dizajna.

I u poslovnom outfitu Smiljana je besprijekorna. U tamno plavom odijelu s tričetvrt rukavima i bijelom majicom izgleda vrlo elegantno, a ipak opušteno. Odijelo je, osim za odlazak u ured, vrlo lijepi odjevni komad za posebne večere i važne događaje, a ja ga osobno volim nositi uz meni omiljene tenisice.

Za sportsku crveno-bijelu kombinaciju nemam što ni reći nego da i u njoj izgleda jako ženstveno i zavodljivo.

Smiljana voli nositi komade odjeće koji je vesele i koji govore o njenoj osobnosti i počela je s vremenom kupovati samo one stvari u kojima se osjeća savršeno ugodno.

Ona obožava dizajn, restauriranje starog namještaja, a povremeno i slika, pa se i u dizajnu interijera i slikanju kod nje uvijek provlače boje koje prevladavaju u njezinoj garderobi.

U slobodno vrijeme bavi se sportom i nastoji čim više boraviti u prirodi i putovati. A putovanja su je naučila da se treba u odjeći, kao i u životu, fokusirati na par najbitnijih stvari i ne tegliti suvišnu prtljagu.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa