Fashion look by Eleonora Matković

Poduzetnica kojoj su strast automobili, putovanja i moda

0
Poduzetnica kojoj su strast automobili, putovanja i moda

Ona je poduzetnica i žena koja zna o automobilima više nego većina muškaraca. Automobili su njezina velika strast, ali i putovanja i ljubav prema modi.

Marica Buić, direktorica tvrtke Autohrvatska Pula, koja je zadnjih 25 godina u njenom vlasništvu. Tvrtka je zastupala poznate svjetske brendove Audi, Volkswagen i Toyota, no servisiraju i sve druge marke vozila te prodaju rezervne dijelove.

Ova poduzetnica srednjih godina, lijepog lica i osmijeha, koji odaju da je kao mlada bila prekrasna djevojka, ljubav prema modi i lijepoj odjeći nosi još iz mladosti. Naslijedila ju je od svoje tete Marije, krojačice koja bi sašila sve što bi Marica osmislila. Sve se to nastavilo i kasnije kada je Marica sa svakog putovanja donijela neki zanimljivi komad koji bi se uklapao u njenu garderobu.

Najdraža boja ove šarmanrne Puležanke je plava, u svim nijansama od svijetle do tamne ili tirkizne. Naravno, u ormaru se nađu i neke druge boje, emocionalno snažna crvena, boja akcije, veselje i osvježenja, a za ljeto neizbježna bijela boja, nevinosti i čistoće.

Plava je boja autoriteta, odgovornosti, odanosti i idealna kada želite da vas smatraju stručnjakom. Zato ju Marica možda i najviše voli. Ona potiče intelektualni proces pa su ljudi kojima je ona omiljena pametni i marljivi, iznimno su pravedni, odgovorni i odani. Plavo odijelo s nekom majicom ili košuljom je nešto u čemu se Marica osjeća jako ugodno.

Za poslovne obaveze i kontakte tu je uvijek dobrodošlo odijelo s bijelom košuljom u svim varijantama i bojama koje Marica voli i često odjene.

Osim hlača, Marica obožava haljine za sve prigode, jer se u njima uvijek osjeća opušteno, a voli ih upotpuniti i finim nakitom.

I dok je ranije garderobu donosila s putovanja, danas često voli svratiti u trgovine Varteksa, gdje pronalazi lijepu i kvalitetnu odjeću koje kao poslovna žena može iskombinirati za sve prigode, čime ujedno daje potporu našim domaćim proizvođačima.

A obuća? Marica je posebno, kao i mnoge žene slaba na cipele, njih uvijek ima za sve kombinacije, elegantne visokih peta, laganih balerinki svih boja, do sportske obuće za sve prigode.

Uz putovanja i izlete, nešto što ju u slobodno vrijeme posebno veseli je boravak na moru i plovidba brodicom. Kako veliki dio vremena provodi na moru i uz more, voli ležernu odjeću i obuću za te prigode u kojima se osjeća ugodno i opušteno.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa