Fashion look by Eleonora Matković

Modna kameleonka koja stil prilagođuje trenutnom raspoloženju

0
Modna kameleonka koja stil prilagođuje trenutnom raspoloženju

Karmen Radetikio vlasnica je agencije za marketing i odnose s javnošću Alphera, koja uglavnom djeluje na području Istre. Tijekom desetogodišnjeg rada agencija se specijalizirala za razvoj i realizaciju svih vrsta evenata, u području kulture, sporta i gospodarskih djelatnosti, pa ako posjećujete, osobito ljeti, istarske fešte, znajte da iza njih često stoji ova poduzetnica, inače diplomirana ekonomistica, viša trenerica fitnessa, te verificirana body instruktorica.   

Kretanje, aktivnosti na otvorenom, adrenalin i sport prisutni su u čitavom njezinom životu, pa su osim organizacije evenata njene aktivnosti na otvorenom i planinarenje, šetnja po Ćićariji pa čak i rad u polju. Pogotovo sada, kada je silom prilika primorana na stanku u svom poslu, trudi se ostati i biti uvijek aktivna.

Moda ili modni stil koji njeguje je zapravo odijevanje sukladno prilici. Kao kameleonka prilagođava se prigodi i osjećaju, te trenutnom raspoloženju. Važno je da joj modne kombinacije omoguće da bude svoja i da se u njima osjeća ugodno.

U njenom ormaru nema jednog smjera, boje ili stila: ide od romantike, jednostavnosti, pa čak i do kiča, kojim možda opisuje neko unutarnje stanje ili 'provocira porukom' onima koji žele vidjeti. Uglavnom joj je odijevanje prilagođeno i pogođeno te joj je osjećaj ugode najbitniji kod odabira zašto i kako nešto kombinira.

Karmen voli crno-bijelu modnu kombinaciju koju primjerice odjene danas, da bi sutra vrisnula u cvijeću i kričavim bojama. Nastoji zadovoljiti svoju svestranost: od raznih sportova do prigoda kad mora biti neki poseban stil odijevanja, primjerice na eventima. Čest odabir joj je haljina i poseban detalj kao naušnice ili ogrlica, te naočale za sunce raznih boja i oblika.

Razmišljajući o njenom stilu odijevanja zaključila sam da njeno trenutačno stanje duha diktira za što će ruka posegnuti u ranim jutarnjim satima, a ponekad se vjerojatno kombinacija stvori u glavi i u razgovoru s prijateljicama. 

Karmen vrlo dobro zna od jeftinog komada robe dobiti odličnu modnu kombinaciju i voli eksperimentirati u odijevanju. To je ustvari najbitnije za nas žene - da se igramo, uživamo i da i kroz odijevanje budemo svoje.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa