Fashion look by Eleonora Matković

Supruga 'istarskog ministra poljoprivrede' sama kreira svoju odjeću

0
Supruga 'istarskog ministra poljoprivrede' sama kreira svoju odjeću

Sandra Pinzan iz Vodnjana, supruga županijskog pročelnika za poljoprivredu Ezia Pinzana, velika je zaljubljenica u modu. No, njena posebnost je u tome što svoju odjeću sama kreira, pa time pokazuje svoj jedinstveni modni izričaj.

Sandra voli istraživati pa je svaka njezina kreacija posebna i specifična na svoj način i primjer je neizmjerne ljubavi prema stvaranju drugačijeg i unikatnog. Njenoj krojačici je sigurno užitak šivati nešto što je kreirala talentirana osoba koja zrači pozitivnom energijom pa tu energiju prenosi na stvaranje svoje odjeće s pričom.

Nositi vlastitu unikatnu kreaciju, skrojenu za sebe, uz željeni uzorak ili boju Sandru sigurno čini sretnom. Osobno mislim da odjeća šivana po mjeri donosi i mnogo prednosti jer skriva mane i ističe sve naše dobre strane, pa ako smo i nesavršene, u dizajniranoj i skrojenoj odjeći po mjeri izgledamo savršeno.

Sandra najviše voli pastelne nježne boje, bijelu boju, bluzice golih ramena koje joj pojačavaju ženstvenost ili romantične volančiće.  Sve to upotpunjuje modnim detaljima koje pomno bira usklađujući boju uz odjeću koju nosi.

Zimi je njena odjeća tamnijih nijansi, smeđa, siva, crna, ali je uvijek sve u skladu s torbicom i obućom, uglavnom čizmicama, te naravno, nakitom. Kada je riječ o nakitu, Sandra je i tu pokazala svoju iznimnu maštovitost. Naime, svojevremeno je sama izrađivala nakit i torbice, ali kada je ostala trudna posvetila se samo kćerki Lani i svojoj obitelji.

Nakit, od kojeg najviše voli prstenje, izrađivala je od polimerne gline, svile i sličnog materijala, a torbice od eko kože, svile i pamuka. Na njima su bile ruže koje je također sama izrađivala. Sandra obožava i keramiku. Za dvije godine, kada Lana krene u srednju školu,  planira ponovno izrađivati nakit, pa sada ona i kćerka pohađaju radionice keramike.

Osim torbica i nakita Sandra obožava štikle pa se ponekad u njenom ormaru traži mjesto gdje bi se mogle ugurati još neke nove. Naravno, i modni detalj kojeg vole gotovo sve žene, ogromne naočale.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa