Fashion look by Eleonora Matković

Odvjetnica koja osmijehom obara s nogu

0
Odvjetnica koja osmijehom obara s nogu

Ona je lijepa, odlučna, moderna i pametna mlada žena. Krajnje je ambiciozna i posvećena svom poslu sto posto. Odvjetnica Tiziana Paris iz Pule.

Diplomirala je s najvišim ocjenama na Sveučilištu u Udinama i za svoj diplomski rad dobila nagradu Regije Friuli Venezia Giulia kao najbolji diplomski rad akademske godine. Pored rada u struci, odvjetnica Tiziana Paris je ujedno i licencirani medijator te ovlašteni sudski tumač za talijanski jezik, kao i aktivna članica međunarodne BPW Udruge i naravno, odvjetnica i Koordinatorica za Young BPW.

Za uspjeh u poslu prvenstveno su važne vještine, znanja i profesionalne kompetencije. No, vrlo je važan i dojam koji ostavljamo u komunikaciji bilo s klijentima, poslovnim partnerima ili suradnicima.

Tiziana zna da će ljudi koje upoznaje i na osnovu izgleda stvoriti sliku o njoj i stoga veliku pažnju posvećuje odijevanju. A ona zna odabrati pravu poslovnu odjeću i voditi računa o držanju. I to ne samo zbog dojma kojeg ostavlja nego i zbog samopouzdanja koje pomaže da ostvari svoje poslovne ciljeve.

Nju uvijek možete primijetiti u masi. Prvo što vam kod nje upadne u oči je neodoljivi osmijeh na savršenom licu, plave oči i prekrasna plava valovita kosa. Izgleda kao princeza, dok u roza haljinici gradom šeće svog psića, dok u prugastoj haljini šeće nekim mediteranskim gradićem ili šarenoj kombinaciji sa šeširom i tenisicama na nogama dok ležerno razgledava grad. Ili jednostavno šeće svojim gradom. Tiziana inače obožava putovanja i šetnje uz more.

Ova prelijepa mlada žena ima odličan stil odijevanja, a odjevne komade nadopunjuje odgovarajućim modnim dodacima. Tokom tjedna njen je styling poslovan, uglavnom suknje u kombinaciji s košuljama, šarenim ili jednobojnim. Decentno izgleda i super joj stoji kombinacija crne hlače, crna košulja i žuti sako. Ma njoj sve lijep stoji. Štogod odjene, u kojojgod boji, od decentne poslovne kombinacije, do sasvim običnih traperica, ona je top.

Vikend Tiziana iskoristi za ležernije odijevanje. Obožava haljinice: pamučne, lepršave, uz tijelo…  Svejedno. I na to starke ili druge bijele tenisice. Ili jednostavno odjene jeans i običnu pamučnu majicu.

Od modnih dodataka najviše voli naočale za sunce marke Ray Ban, a obožava i šeširiće. Njih nosi i zimi i ljeti.

Što reći još za Tizianu Paris nego da je zanimljiva, romantična i čarobna kao Pariz. Ona je uistinu cool odvjetnica.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa