Fashion look by Eleonora Matković

Nova istarska politička zvijezda voli svevremensku odjeću

0
Nova istarska politička zvijezda voli svevremensku odjeću

Ona je nova istarska politička zvijezda. Atraktivna Irene Franković sredinom ljeta postat će načelnica Općine Sveta Nedelja. Ova jednostavna, vrlo lijepa mlada žena osvaja svojom elokventnošću, a iako krhkog izgleda jaka je i moderna žena.

Irene najviše voli svevremenske komade odjeće, tzv. capsule garderobu. To je odijevanje u kojem je količina odjeće i modnih dodataka ograničena, a funkcionalnost i kvaliteta stavljene su ispred raznolikosti i kvantitete. Stoga se u njenom ormaru može naći  odjeća koja nije uvjetovana sezonskim trendovima i ne izlaze iz mode već desetljećima:  red crne, red bijele, komad ili dva u boji, uglavnom pastelnih boja, nešto malo šarenog.

Ireni capsule garderoba, koju je u visokoj modi popularizirala dizajnerica Donna Karan svojom prvom samostalnom kolekcijom sastavljenom od sedam komada odjeće namijenjenih poslovnoj ženi, odlično pristaje.

Izvrsno joj pristaje look poslovne žene, no ništa manje i casual outfits, kojeg nosi u slobodno vrijeme. Bijele košulje, traperice koje pristaju njenoj lijepoj figuri, crne haljine i suknje u kombinaciji s odgovarajućim sakoom. U crnom izgleda savršeno, a crne haljinice su možda i najbolji komadi njenih modnih izdanja. No, savršeno joj stoje i lepršave haljinice koje voli nositi ljeti i u kojima se osjeća prpošno i nesputano.

Irena kao uglavnom i sve žene, nosi visoke pete, najviše u slobodno vrijeme. Ponekad i za posao, ovisno o obavezama. Naravno, tenisice i balerinke su neizostavni dio njene casual kombinacije.

Od nakita su joj na prvom mjestu naušnice, a primijetila sam da se od jednog komada nakita ne odvaja, a to je Pandorina narukvica, poklon od njoj drage osobe.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa