Fashion look by Eleonora Matković

Seksipilna odjeća nikada ne zasjenjuje njenu osobnost

0
Seksipilna odjeća nikada ne zasjenjuje njenu osobnost

Darija Božac Marjanović, direktorica tvrtke Express agencija, d.o.o., izdavača portala Regional Express jedna je od malobrojnih žena koje ja poznajem, a s čijeg lica ne silazi osmijeh. Barem je ja na brojnim događanjima na kojima sam je susretala nisam nikada vidjela a da nije bila nasmiješena, vesela, raspoložena za šalu. I nikada se na njoj nije vidjelo da je možda opterećena mnoštvom poslovnih obaveza, poslovima žene i supruge i majke dvoje djece.

Darija je visoka i vitka i svaka joj odjeća lijepo stoji, od šminkerskog izgleda fine djevojke do ženstvene klasike jer najjednostavniji outfiti su često i najupečatljiviji. Mala crna haljina s bijelim kaputićem, crne hlače s finom košuljom i jaknicom, kombinacije su koje ju čine jednostavnom i lijepom.

Privatno, u slobodno vrijeme Darija preferira sportski stil, tako da je najčešće u sportskom, ili pak poslovnom izdanju. Lijepo je biti jednostavno obučen, ali Darija je tip žene koja jako voli haljine i zato najviše uživa kada ima priliku ih odjene navečer ili u nekim svečanim prilikama.

Darija voli sve boje, ali njena top boja je crvena. Uska crvena haljina, crvene štikle i kožna jaknica, sve začinjeno crvenim ružem, kombinacija je koja odiše seksipilom i koja nije prošla nezapaženo na večernjem izlasku.  

Ali ono što mene fascinira je da seksipilna odjeća nikada nije zasjenila Dariju. Uvijek je najprije došla do izražaja njena osobnost, njena pozitivna energija, šarm i privlačnost pa tek onda ono što je odjenula. I naravno, štikle kojih ima svih boja.

Od modnih dodataka Darija voli razne ogrlice koje obično nosi kada to traži dizajn haljine, odnosno otvoreni dekolte, te obavezno ogromne crne naočale koje mi žene volimo i s kojima se nekako osjećamo sigurnije. Možda i stoga što iza njih možemo sakriti naš umor ili tamne podočnjake.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa