Fashion look by Eleonora Matković

Dama koja i u mirovini izgleda besprijekorno

0
Dama koja i u mirovini izgleda besprijekorno

Marica Grabrović žena je koja se drži poznate rečenice Yves Saint Laurenta koji je rekao: „Moda blijedi, stil je vječan.“ A ona je uistinu žena sa stilom, oduvijek pa i sada kao lijepa umirovljenica.

Još dok je radila kao poslovna tajnica Marica je svojom pojavom i elegantnošću plijenila poglede svih koji su dolazili u njenu nekadašnju firmu Maj stil. Ali ta profinjenost u odijevanju nije bila samo dress code radi radnog mjesta, ona to jednostavno ima u sebi.

Uvijek se voljela lijepo oblačiti, i to ju je činilo sretnom, kao što ju i danas čini sretnom kada odjene nešto što joj se sviđa. Ali na njoj je sve tako lijepo, sve joj stoji izvanredno, pristaju joj sve boje…

Marica se uvijek odijevala sa istančanim stilom. Ovisilo je samo o kojoj je prigodi bila riječ: da li je to svadba, neka druga svečanost ili odlazak na posao. S plavom haljinom na fotografiji, koju je nosila na vjenčanju kćerke, slobodno bi mogla na crveni tepih, a takvih haljina ima mnogo.

Zna Marica da je ženska klasika uvijek in, pa su njene haljine ili kostimi obavezno usklađene s odgovarajućim šeširićem i torbicom i naravno - obućom. Šeširi joj inače stoje kao saliveni i u dnevnim kombinacijama, kao i ljeti i zimi. Marica je baš dama sa šeširom. Šeširi su njezin fetiš.  I nema onoga tko se neće za njom okrenuti i kazati: kao glumica je.

I sada kada je u mirovini uvijek izgleda besprijekorno. Voli lijepe haljine, ali ipak se nekako osjeća komotnije u sportskom stilu.

Maricu poznajem puno godina. Ona je tip žene koja uvijek voli vidjeti lijepo odjevenu ženu, ženu koja drži do sebe jer je svaka žena lijepa na svoj način. Vanjska ljepota je, zna to ona vrlo dobro, jako važna ali je još važnija unutarnja ljepota.

I nije joj važno da je odjeća  markirana, važno ju je na sebe složiti sa stilom. Ona to čini savršeno.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa