Fashion look by Eleonora Matković

Liječnica koja voli sportsku eleganciju i haljine

0
Liječnica koja voli sportsku eleganciju i haljine

Mada će za sebe reći da je apsolutno nefotogenična i da se baš ne voli slikati, ne bih se složila s njom. Fotogenična je i kamera ju voli, a fotkati se ipak mora radi dužnosti koju obavlja jer se često mora pojavljivati u javnosti.

Tako me posebno oduševila njena uska crna haljina do koljena na bež ogromne cvjetove kratkih rukava, uz bež kratku jaknicu i crne cipele na petu, koju je odjenula za posjete premijera Andreja Plenkovića pulskoj bolnici.

Riječ je o dr. Ireni Hrstić, ravnateljici Opće bolnice Pula, specijalistici gastroeneterologije-hepatologije. Za nju pacijenti kažu da je visokoprofesionalna, komunikativna, neposredna i vrijedna… Kao mlada žena hrabro je preuzela odgovornost u trenutku kada je ova bolnica bila u prilično teškoj financijskoj situaciji, a jedan od najvećih uspjeha joj je projekt izgradnje nove bolnice.

Za modni stil dr. Hrstić može se reći da je to uglavnom sportska elegancija koju oblači za neka poluslužbena događanja, i haljine za službena događanja.

Crno i bež je kombinacija koja joj odlično stoji i često upravo u tim bojama kombinira odjeću. Osim gore navedene haljine, crne hlače s kratkom laganom bež jaknicom joj izvrsno pristaju. No to isto možemo reći i za haljine za službena događanja. Ima ih jednobojnih, šarenih, plavih, a često kombinira crnu s kraljevsko plavom bojom. Svečanije haljine za večernje izlaske, a koje imaju malo otvoreniji dekolte, obavezno ukrasi ogrlicama koje inače obožava. 

Privatno je dr. Hrstić potpuno sportski odjevena i u slobodno vrijeme najčešće voli prošetati u trenirci, voli crveno-crnu kombinaciju, ili nekim ležernih hlačama i komotnoj majici ili košulji. 

Naravno, voli i cipele. Kao i sve žene. Ima ih bezbroj. I uvijek joj samo nedostaju baš one koje su se tek pojavile u izlogu. 

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa