Fashion look by Eleonora Matković

Ona je uvijek usklađena s modnim trendovima

0
Ona je uvijek usklađena s modnim trendovima

Ona je visoka, vitka, poluduge kovrčave prirodne kose sa šiškama, uvijek u skladu s modnim trendovima od glave do pete. To je Patricija Terković, savjetnica za gospodarstvo i razvoj u Gradu Labinu.

Za nju bi se moglo reći da nema neki posebni modni stil. Možda jedino da malo više voli klasičan stil odijevanja, sve što je lijepo i što joj pristaje. Zapravo, voli stvari koje su pomalo retro, ali uvijek je spremna eksperimentirati s novim modnim detaljima. Zadnji eksperiment u odjeći joj je print divljih životinja, kojeg inače nije bila miljenica, no ispao je pravo osvježenje u njenoj garderobi.

Najviše voli haljine, od poslovnih do svečanih, različitih duljina i oblika. Od male crne haljinice u različitim materijalima, svilene, čipkaste,  lepršave viskozne i ljetne haljine od trapera. Voli i suknje, od strogo poslovnih, kožnih crnih, do ljetnih ružičastih, crvenih, a u slobodno vrijeme nezaobilazne traper suknjice uz traper  ili kožne jakne veselih boja (crvena, zelena).

Patricija boje kombinira ovisno o prilici za koju se oblači. Tako ju se može vidjeti od jednobojnih haljinica crne, plave, crvene i roza boje do točkastih i cvjetnih ljetnih haljinica. Ima i nekoliko odjela koje rijetko oblači, a naprosto obožava svilene bluze u svim bojama i oblicima.

Od obuće obožava klasične i elegantne  cipele i sandale na petu, koje ima u različitim bojama i kombinira ih s haljinama i suknjicama. U slobodno vrijeme za šetnju s psićem nosi tenisice. Voli i kožne torbice klasičnih oblika u različitim bojama.

Za rijetke noćne izlaske uz klasično crnu garderobu  obožava svjetlucave sandale/cipele i malu svjetlucavu pismo torbicu.

Od modnih dodataka  već godinama ne skida s ruke diskretni sat i prsten. Obožava naušnice  Swarovski, male, slatke i svjetlucave, različitih oblika. Voli svilene marame, a po zimi tople šalove i vesele kape. Nekada je nosila i šešire raznih boja, i zapravo mi nije jasno zašto ih više ne nosi jer su joj davali damski štih. Šminka joj je diskretna, a vesele boje ruža i noktiju obožava u ljetnim mjesecima.

Na Patriciji Terković nisam našla baš ništa što bih na njoj promijenila. Možda jedino njenu ricastu kosu ne bih nikada 'peglala', što ona u zadnje vrijeme čini.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa