Fashion look by Eleonora Matković

Crvenokosa menadžerica u lepršavim haljinicama

0
Crvenokosa menadžerica u lepršavim haljinicama

Ono što me posebno oduševljava na Maji Bizjak, glavnoj urednici Medulim FM-a i predsjednici uprave Medulinske rivijere je njena crveno-riđa kosa, neobična i netipična, koja se ne viđa često na ženama.

Ova joj boja odlično pristaje, kao i njena dužina. A što reći za modni stil ove riđokose uvijek nasmijane i raspoložene ljepotice? Pa njoj zaista sve odlično stoji. Kako ne bi bila kao sve mlade poslovne menadžerice, gotovo nikada ne bira crnu boju. U njenom je ormaru crna odjeća jako je malo zastupljena, gotovo da ju i nema.

Naime, Maja voli mediteransku eleganciju pa uvijek radije bira plavu umjesto crne boje. Može to biti kostimić, haljinica, hlače, košulja… Najčešće bira jednostavne ženstvene kombinacije koje ističu njen jednostavan karakter.

Za nju se može reći da voli sve boje osim crne, a najviše ju se, pored plave, može vidjeti u zelenoj, tirkiznoj, bijeloj i žutoj kombinaciji. I sve joj fantastično stoji. Meni je osobno najljepša u zelenoj odjeći, koja ističe njenu lijepu kosu, njegovano lice i diskretnu šminku.

Od modnih dodataka najviše voli nakit, broševe i šalove. Zbog svega i svačega što jedna žena ima u torbici Maja voli velike torbe koje, naravno, za večernje izlaske zamijeni onim manjima.  

Maja Bizjak je jedna od žena koja uvijek izgleda nekako lepršavo, prpošno, raspoloženo i oko sebe širi pozitivnu i dobru vibraciju. Upravo joj radi takovog karaktera sve što odjene izgleda savršeno.

Autor

Eleonora Matković Čakić

Eleonora Matković Čakić

eleonora@istarski.hr

Istarski Forum

Za komentiranje potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa